irem_19 Kızım 6ay 12 günlük ve daha 0-6ay damaklı emzik kullanıyor 6-12 ye geçemedik çünkü ucu daha büyük ve onu alamıyor 5 10 saniye tutuyor geri atıyor sizce bu önmlimi yani 6ayı geçti diye illa 6-12aylık emziğe geçmelimiyim yoksa biraz daha bunu kullanabilirmi
1oglananasi6 irem_19 bibsin 0-36 ay silikon emzik çok güzel 4. Ayindan sonra onu aldım ucu da ideal denemelisiniz tavsiye ederim
ezzgiassl irem_19 biraz daha büyüyünce deneyin benim kızımda almamıştı 6. Ayında 6-12 ay emziği yaşına girince aldı
Birbebetoannesi irem_19 21. Ayında bıraktırdım emziği philps avent ultra air 0-6 aylık olanı emdi sadece. Halbuki daha doğmadan 6-18 aylığını bile almıştık alıştırmak için 6.cı ayından sonra neler yaptım ama yine almadı. Çok şükür dişlerinde sıkıntı yok şu an 26 aylık
S_x_w irem_19 evet geçmelisiniz ısrarla deneyin mutlaka kabul eder etmezse bıraktırın daha iyi..bunu burda kaç yazdım bilmiyorum ama hem kendim hem de oğlum ortodontik tedavi gördük ve dr un dediği “damak gelişimi için ayına uygun oolmalı”🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️