Urasevdemre Merhaba anneler rota aşısı hakkında ne düşünüyorsunuz yaptıran varmı kaç aylık ken yaptırılıyor ve yaptırıp her hangi bir yan etki gören var mi?
senem98 Urasevdemre ben 1 ay sonra yaptırıcam.Kuzenim çocuğuna yaptırmadı enfeksiyondan 4 gün hastanede yattı bebeği o yüzden asla ihmal etmeyin
Garallu Merhaba. 3 aylıkken yaptırılıyor ben yaptırdım kızıma. Zaten iğne değil ağızdan veriliyor. Ve Allah’a şükür ki benim kızım da herhangi bir yan etki yada olumsuz hiç bir şey olmadı .
noluyasanagenemiros MeTeCa ben yaptırıcam fakat rota veya diğer aşılar hakkında hiç bir fikrim yok araştırmayı da pek istemedim Google de farklı farklı anlatılıyo nedir bu rota aşısı ölümcül ishal deniyor ama ishal olunca ne oluyor
Ebruue Haftaya kadar yaptırabilirsiniz ilk dozunu. Hiçbir yan etlkisi yok kesinlikle yaptırmanız gereken bir aşı. Hiç tereddüt etmeyin imkanınız varsa mutlaka yaptırın
Durucuumm noluyasanagenemiros aşırı ishal kusma olunca doğal olarak çocuğun vücudunda hızlı bili şekilde sıvı azalıyor Allah korusun çok tehlikeli
MeTeCa noluyasanagenemiros Özel aşı rota ve menenjit. Rota 2 doz 3. ve 5. Ayda yapılıyor. Ağır ishal hastalığı. Menenjit de zaten çok tehlikeli bir hastalık ama aşısı da ağır olduğu için ben 1 yaşında yaptırmayı düşünüyorum. Sizin çevrenizde çocuk çoksa veya sosyalseniz menenjiti de çok geciktirmeden 7. ayda falan yaptırabilirsiniz.