Supermomms Eflinim_2022 kuzum 7 aylık evet giyiniyorum duşa alırken ana kucağını banyoya taşıyorum bitince yatağa koyuyorum ve giyiyorum durmaz zaten bide hiç öyle düşünmedim o benim yavrum ve daha bebek
naynini Eflinim_2022 ben bırakamıyorum bu arada… duş olayini zaten evde yalnızken giremem bebeğim küçük. Normal üst baş değiştirme işinde de genelde bir şey ile ilgilenirken değiştiriyorum ama gözümün önünde oluyor muhakkak…
Ucansupurge Aezgi Bizde kizimizi yikarken onunla dusakabine giriyoruz su ile falan oynuyoruz genelde. esimde bende yikayacagimiz zaman mayo giyiyoruz 😅
Hndealnathn Giyindigim oldu o da şu şekilde girmeyin odaya desemde çocuklarin paldır küldür girdiği oldu odaya o yani cikmicaz diye de krize girince🤦
kolonyalimendil Aezgi biz bunu yaşadık bi kere depremden bi kaç ay sonra hızlıca bir duş alayım demiştim sallanmıştı.. ya eşimi beklerim eğer onun gelmesine denk gelmiyorsa beraber girerim oğlumla..
Aezgi kolonyalimendil ben İstanbul’dayım ama debremden ülkece çok etkilendik büyük istanbul depremi bekleniyor zaten malesef benim eşim çok geç geliyor işi sebebiyle bizde hep oğlumla yıkanıyoruz
Eflinim_2022 Gamzeli2206 Ama diğer odada ağlamasından daha mı iyi bide biz annesiyiz mahremiyet oluyor mu bilmem
-_-hUysUzvetatlikadin Eflinim_2022 açıkcası ben oğluma öğretebilmek için giyinmiyorum çünkü ne görürse onu taklit ediyor. O yüzden çoğunlukla banyoda veya odamın kapısını kapatarak giyiniyorum. Mesela kuzenleri yanında giydirmiyorum öyle çıplak kalmıyor çocuktur diyoruz ama nasıl alışırsa öyle gidiyor