Sogukbaklava Bebek arabamız ukraynadan gelmiştir 😄 bebeğimiz büyüdü artık kullanılmıyor . Kullanımdan kaynaklı ufak tefek deformeleri var fotoğrafta mevcut . Sapasağlam hiç bi sıkıntısı yok. İzmir Karşıyakadayız. Kargo sıkıntısı olduğu için burdan birine satmak istiyorum. İhtiyacı olan yazsın
Oburiks Sogukbaklava kargo sıkıntısı olmasaydı kesin alır memlekete bırakırdım, sürekli kendimle bebek arabası tasimak artık yoruyor beni , kargo zaten bir bebek arabası fiyati kadar 😂😂😂😂 Şimdiden hayırlı satışlar
Hly44 Sogukbaklava deprem bölgesindeyim evimiz herşeyimiz gitti oğlum 3 aylık ihtiyacım var eğer satamazsanız hayır için bana gönderebilirsiniz ama satabilirseniz satın tabiki herşey gözümüzde kaldı en azından oğlumun arabası olur
Sogukbaklava Tombikdonerartikcokpahali evet kabin boy katlanınca minimum yer demek. Buda katlanınca portatif bişeye dönüşüyor çok kullanışlı.
Sogukbaklava Tombikdonerartikcokpahali muadilini bulamadım internetten ona göre fiyat yazacaktım sizce ne kadar eder
Tombikdonerartikcokpahali Sogukbaklava hiç bilmiyorum. İstanbul’dayım ben uygulamadan mu göndereceksin kargo kaç para tutar hiç bilmiyorum.
Sogukbaklava cahillesohbetikestim benden bska kimse bu ismi kullanamaz patenti bende 😄😄 kız işin açığı komşumun ben satayım dedim . Benim bebek arabası baston
Sogukbaklava Tombikdonerartikcokpahali sorayım bi kargoya isterseniz.. yada satanlar bi yazsın şehir dışına nasıl göndermişler