Deletedmom_100 Korktuğum başıma geldi balkondan mutfağa girmiş ışığı açtığım an bulaşık makinesinin altına girdi yok hiçbir yerde yok eşim diyor yanlış görmüşsündür eminim ama yok fobim ve bebeğim var napcam ya
esilam1 Deletedmom_100 duvarları da kemirebiliyorlar kendilerine kaçacak yer için. Makinanın altına iyi bakın yada içine. Orda bir yere girmiştir. Birkaç gün önce bizimde balkonun 2 kapısı var 2 kapiyida aciyim oda havalansin derken içeri kertenkele girdi korkudan kaldım çocuğun oyun odası birde dolap arkasına kaçıp girdi odayı kapattım esim gelsigi zaman dolabi çekerek süpürgenin içine çekti 🦎 ama o bir kaç saatte kaçmak için duvarı kemirmisti hep
tubiiik_ Deletedmom_100 saklanmıstır bı yere tum beyaz esyayı ceksin eşin baksın sag sola öldürmeyin ama camın mermerine koysun eşin mutfak dolabın arkasınada girmiş olabilir
Melekhnm Deletedmom_100 geçen başım geldi post açmıştım 3 gün sonra buldum makine çalışıyordu zaten süpürgeye çeltim hemen
LaraCroft Deletedmom_100 bizde 2. Kattayız geçenlerde bizim eve de girdi ama Allahta yavruydu krem rengi gibiydi, sevimliydi baya yani😊 yalnız inanılmaz hızlı haraket ediyordu eşim evde olmasa nasıl yakalardım bilmem ama öldürmeye kıyamazdım o kesin🥰
2lokum_moms Deletedmom_100 eşyaların altında bi yerde saklanıyordur çekin çıkar altından kapıya doğru yönlendirin çıkar gider bişey yapmıyorlar hiç benimde eve çok giriyo duvarda geziniyo çıkıyo minik bişey