Ayso5 Selamm anneler kızım 18 aylik bi kac aydir goz dalmalarina sahit oluyorum ilk başlar da tedirgin olmuyordum uykuyu şuydu buydu diye ama simdiler de içime korku girdi haliyle. durtunce ya da seslenince dönüp bakıyor doktorumuza söyledim çocuk nöroloji görsün bi dedi de gel gelelim bende o cesaret yok sizin de bebekleriniz de oluyor mu belki içimi rahatlatirsiniz.
Abcde12 Ayso5 Benimde kızımda zaman zaman 10 saniye kadar dalma oluyor bende önemli görmedim fakat şuanda tedirgin oldum
sb- Ayso5 biz epilepsi şüphesiyle nörolojiye gittik dalma da vardı, doktor seslenince geçen,gözünün önünde parmak şıklatınca göz kırpan çocuklarda bir sorun olmadığını normal olduğunu söyledi. Seslenince-parmak şıklatınca düzeliyorsa korkmayın
jap Ayso5 seslendiğinizde bakıyorsa dokunduğunuzda tepki veriyosa önemli değil diye biliyorum dr paylaşımlarından gördüğüm kadarıyla
Ayso5 Abcde12 ya işte forumda epeyce okudum çoğu anne yazmış doktorumuz evhamli biri değildir bana direkt kafa travması aldi mi ya da soğuk havale mi geçiriyor acaba diyip bi nöroloji görsün dedi
Ayso5 sb- evet bende bu uygulamaların hepsini yaptım allahtan tepki veriyor da o biraz içimi rahatlatıyor doktor soğuk havale olabilir diyince biraz gerildim
Abcde12 Ayso5 O zaman bende doktorumuza kontrole götüreyim en azından beni yönlendirir yada bilgi verir inşallah geçici bişeydir sizin içinde öyledir umarım
Papatyam__ Ya bizimki de 15 aylık 6 aydan sonraydi ama tam ne zaman başladı bilmiyorum sık sık oluyordu ayni sizin belirtiler. Sonra kesildi ama şimdi yine başladı sizin yazdığınızın bire bir aynısı. Ben de gelecek ay doktor kontrolünde söyleyeceğim ne dediğini size yazarım 🙏🏻 instagramda bir doktor bunun önemli olduğunu söylemişti ben de o zamandır tedirginim ama yavrum herseyi normal yapıyor maşallah akıllı çabuk öğrenip kapıyor hemen konuşmaya çalışıyor hareketleri falan normal şu an için çok şükür 🤲🏻
Ayso5 Papatyam__ ya bende çok araştırdım norolojik anlamda bir bütün olarak degerlendiriliyor uste yaşıtları gibi ne zaman yürüdü emekleri iste konuştu vs bunlar bizde normal ilerledi mesela. Onun dışında kafa travması veya yüksek ateşte yaşamadık ama iste evham mi olasılık mi diye diye gidiyor. Teşekkür ederim umarım sadece korkumuz gereksiz olduğunu söyleyip yollarlar
Papatyam__ Ayso5 rica ederim. Bence de doktora gidin içiniz rahat etsin büyük ihtimalle normal diyecektir ama ben de tedirginim nedense bu konuda 😔