Kutayinanneeesiii Alanlar var mı memnuz kaldınız mı bebeğim sağa yada sola yatirdimda uyanıyor hemen düz yattığı zaman sağ yada sola kafasını yonlendirdimde geri duz yatıyor kafasınin arka tarafı ortasında düzlük oldu conk morelim bozuluyor
Kutayinanneeesiii Kutayinanneeesiii alan varsa marka önerisi yapabilir mi trendyoldan baktım farklı modeller var hangisi iyidir bilemedim
benbiranneyim123 Kutayinanneeesiii bizimkide aynı durumda ben aldim şimdi rahatca dönderiyorum sağa sola en azindan yüzüstü dönemiyo yoksa dönüp kendini uyandiriyordu
egesmommm Kutayinanneeesiii babyjeminkini kullandık bir süre güzeldi şimdi reflü yatağımızım kendinden var düz kafa yastığı o yüzden kullanmıyorum ama memnun kaldım
benbiranneyim123 Kutayinanneeesiii trendyoldan aldik bizde memnunum makinalara attım hicbir sorun olmadi
Kutayinanneeesiii egesmommm peki şöyle bir soru sorsam inşallah aydınlanma yaşarım:) ilk çocuk bilmiyoruum kullanmadım hiç çünkü şimdi sağ sol yatmayı sevmiyor ya onunla ayarlasam sağ bir sol yinede kabul etmese o yastıkta düz yatsa olue mu
Abcde12 Kutayinanneeesiii ebebekten almıştım ben memnun kaldım çokta işime yaradı kafa yapısı da değişti
Kutayinanneeesiii Abcde12 teşekkür ederim canım yarın hemen sipariş vereyim bu annelik delilik uykum vardı kaçtı çocuğun kafası aklıma gelince 🥺
egesmommm Kutayinanneeesiii yastığın ortası çukur oluyor zaten kafa şekillenmesi için ama boğulma riskine karşı yinede çevirmeniz gerekebilir benim bebeğim hep kendi çeviriyor kafasını ellemedim o sebeple 🙂
Kutayinanneeesiii egesmommm benim ki de çeviriyor çok şükür teşekkür ederim o zaman sipariş verdim inşallah faydasını gorurum