Roxymila Rukenakkus7 is yerinizde oncesi ve sonrasi raporunuz varsa sgk yi arayin , is yerinizin raporlari onaylamasi lazim sonrasinda sgk yi arayip ogrenin onayladilarsa ptt den gidip alabilirsiniz.
umosko Rukenakkus7 dogum parası dediginiz eger 300 TL verilen ise edevlete dogum parası yazın aile ve sosyal polikita yazana tıklayın benimde 27 gün oldu yapalı bugün baktım oraya yansımış arayıp sordugumda da Eylülün son haftası PTT den alın parayı dedileri
umosko Havvaana yok başvuruyu eşim aile ve sosyal politikalara giderek yaptı ama bilgi için 144 ü arayıp sorun isterseniz görünmüyorsa sizin
umosko Duyguars benimde yeni düşmüş sisteme Eylül sonunda PTT den alabilirsiniz dediler 144 ü arayıp sorun sizde isterseniz
Havvaana umosko yok canım ben şubat 7de doğum yaptım hiç başvuru birşey yapmadım o zaman arayayım sorayım yarın teşekkür ederim
umosko Havvaana oo baya olmuş aynen sorun sigortanız varsa o süre de emzirme parası da yatıyor bu arada 520 lira yattı bana onuda sorun
Havvaana umosko benim sigortam yoktu çalışmıyorum. Eşimin vardı ona mı yatıyor. Öyle yazanlar olmuş 🤔