Nisaaabbk Gece bebeğim 276472920101019 kez emmeye uyanıyor .bu emmek için uyanma sayısını nasıl azalttiniz yada başka bulduğunuz bı yöntem varsa bana da söyleyebilir misiniz ? Mahvoluyorum geceleri uyanmaktan
emayy Nisaaabbk kendi haline bıraktım rüya öğünü denedim kabul etmedi azaltmaya çalıştım oda olmadı çözümü gece yatarken yanıma alıyorum her meme istemede veriyorum o uyurken bende uyuyorum
Kedilibebekliacemi Nisaaabbk örneğin sizin bebiş gece 01.00-03.00-05.00 de meme için kalkıyor siz bundan 10 dk önce uyanıp bebişi uykusunda emzirceksiniz. Böylelikle meme için uyanma dürtüsü zamanla azalacak ve bitecek yani unutmuş olacak. Ben o şekilde çözüm buldum emzirirken saat başı kalkıyorduk çünkü..
Nisaaabbk Her uyanisinda meme değil de emdirmeden uykuya geri döndürem becerebilirsem mesela5 kez uyaniyorda 2 sinde emzirsem gece uyanma ve emme sıklığı azalır mi
Kedilibebekliacemi Kedilibebekliacemi ha bunun dışında kalkarsa da uykuya döndürceksiniz ama emzirmeden yani meme ve uyku ilişkisinin ortadan kaldırmak buradaki amaç.