Masalkus_01 sizinde öyle mi benim bebeğim tam 5 aylık gözünü açmadan ağlıyor ama 15 sn sonra geri uyuyor, sabaha kadar bu şekilde aranızda böyle olan varmı ?
kutaybebis Masalkus_01 bizimkid3 öylr 5 ay 21 günlüğüz ama uykuya geri dalmıyor emzik verince anca uyuyor uyurken de homurdanıyor
Wq-45 Masalkus_01 benim bebeğimde 6 aylık 1 haftadan beri böyle emzik verince susuyor yarım saat yada 1 saat sonra yine aynı neden olduğunu bilen varsa önerilerini bekliyoruz 🙂
SevgiOzd Masalkus_01 her gece olmasa da bazı geceler yapıyor bunu kucağıma almam veya emzirmem gerekiyor sebebini çözemedim bende sanki bişey olmuş gibi birden ağlıyor 🥴
bal_cocuk Wq-45 SevgiOzd Mervetnl Benim bebeğimde aynıydı. 7 de yatırıyorum 12 e kadar ne zaman uyansa emzirdim ama 12 den sonra sabaha kadar o ağlamalarında çok şiddetlenmediği sürece yatağında almadım poposuna pıt pıt yapıp bazen az da olsa eee ee diyerek uykuya geri dönmesini sağladım. Meme verdikce daha da çok uyanır oldu çünkü. 10 gün kadar devam etti sonra azalmalar başladı. Açıktıgı icin vs değil uyku geçişlerinden dolayı bunu yapıyorlar.
Bebitombuyuyor Masalkus_01 evet benim bebegimde aynını yapardı dişleri cıkarken eti agrıyor muhtelemen
bal_cocuk Masalkus_01 o durumlarda hafifi poposuna pıt pıt vurup uykuya dönmesini sağlayın benim bebeğimde öyleydi uyku geçişlerinde yapıyor
SevgiOzd bal_cocuk bi anda o kadar şiddetli ağlıyor ki malesef pıt pıtla uyuyacak gibi değil mecbur kucak istiyor 😕 dişten yapıyor galiba bende bilemedim
Wq-45 Eailesi4 bende onu düşünerek 2 gece önce calpo verip denedim rahat uyudu dün gecede uyumadan önce tetagil verdim o gece de iyi uyudu ama bu gece anneannede kaldığımız için veremedim evde kaldı şuan da yapıyor
Wq-45 Eailesi4 her gece verdiniz mi peki nasıl yaptınız ben her gecede vermek istemiyorum bir şey olir diye
tuanamoms_07 Masalkus_01 benim kızım da 3. Ayından beri öyle eğer emme saati gelmişse emziriyorum değilse elini tutuyorum geri uykuya dalıyor
Eailesi4 Wq-45 hayır uyuttum sürekli uyanıp ağlama krizleri olduğu zaman yada uykusu olup sürekli ağlayıp ağrıdan uyuyamadığı bildiğim zaman
dilaraa35 Benim bebeğimde aynı şekilde ve emzik tutmuyor sadece memede emiyor uyuyor 7 ay 15 günlük sallanmaktanda anlamıyor illa memeyi alcak susacak geri uykuya dalacak öğle 😕