deli_bir_hatun Kızım 10 aylık elinden bişey alınca sesi kesiliyor morariyor 20 saniye kadar kilitleniyor sonra bayılıyor anlık sonra ağlamaya basliyor 3 keredir böyle olunca korkmaya başladım nedir bu neden böyle olur zararı varmı
Minel-inannesi deli_bir_hatun yeni baslayan bisimi? Doktor kontrolü zamaninda soyledinizmi?yada yarin cuma randevu bulabillirseniz doktorunuza görünün. Pek ihmal edilebilcek bisi gibi görünmüyor. Cok gecmis olsun
Evaninanasi deli_bir_hatun katılma nöbeti geçiriyor bebeğiniz. Doktorunuza bu durumda ne yapmanız gerektiğini danışın. Belli ilk yardım yöntemleri vardır
deli_bir_hatun Minel-inannesi Evaninanasi jap jap katılma nöbeti demissnz şimdi YouTube den baktım evet kızımın yaptiklarida aynı şeyler 7 aylıkken bikere oldu 1 ay önce oldu ve bugün çok sık değil ve zararı da yokmuş bende bazı videoları izledim biraz rahatladım teşekkür ederim ❤️🥰
bal_cocuk Katılma nöbeti geçiriyor olabilir. Nesneleri alırken direk almayın elinden. Onu neden elinden aldığınızı söyleyin anlatarak alın. Zamanla tepkisi azalacaktır