_tospikannesi Bayadır kontrole gitmemiştik bugün hastalandığı için babası doktora götürdü yaşıtlarına göre 2 kilo zayıf demiş şuan 16,5 kilosu pek iştahlı bi çocukta değil ama yaşıtlarına göre ne zayıf ne kilolu ortalama kiloda diye düşünüyordum sizinkiler nasıl kaç kiloda iştah için neler yapabilirim ☺️
livanurvealpinannesi61 _tospikannesi kızım 4 yaş kontrol de 16.500 kilo çıktı hemşire ve çocuk doktoru gayet iyi kilosu dedi 4 yaşında 18 19 kilo çok fazla bence görümcemin kızı 6 yaşında 16700 gr hemşire normal demiş başka doktora sorun bence bize hiç 2 kilo eksik demedi doktor
2ogullu1anne Çocuğunuz iyi maşallah.4,5 yaşında. Kilosu 14/16 arası gidip geliyor Kan,idrar,gaita(kaka) tahlilleri de yaptırdım.Yaşıtlarına göre kilosu az ama boyu uzun dedi.Bir sorun görmedi.
Tubasahra Kasım da 5 yaşına giricek kızım 16 kilo bana normal geliyor.Kimse de zayif geriden geliyor demedi bana
Gunesumay19 livanurvealpinannesi61 Benim kızım 4 yaşında 20 kilo ama hiç şişman durmuyor,fiziki yapıyla alakalı hayta herkes zayıflamış diyor çünkü boyu da uzun. Kısa boylu olsa belki şişman dururdu ama boy-kilo uyumluysa gayet iyi dr hiç çok kilolu demedi.
Cookie livanurvealpinannesi61 Ne çocuğunuz 16,5 kilo , 18-19 kilo olunca fazla mı olmuş oluyor doğru mu anladım 🤣
livanurvealpinannesi61 Gunesumay19 boyu uzun kilosu 25 olsa normal mi oluyor 4 yaş 20 kilo fazla bence doktorunuz daha iyi bilir.
CatBoy _tospikannesi 4.5 yaş 14.800 kilo persentil tablosunda %3-%10 arasında kalıyor. Boy 108 cm %50-%75 arasında. Boyu normalden bir tık uzun, kilosu ortalamanın altında. Persentil eğrisinde %3 altına düşmediği için, boyu normal olduğu için sorun olmadığını söylüyor doktorumuz. Genetik faktör etkili 😊
Gunesumay19 livanurvealpinannesi61 Bugüne kadar hiç bir dr kilosu fazla demedi,hep normal dediler. Ayrıca sadece ev yemeği yer abur cubur yemez dışarıda yemek yemez sağlıklı beslenir hep.
deli_bir_hatun livanurvealpinannesi61 fazla değil oğlum 5 yaşında 24 kilo kiloluda durmuyor tombiş falanda değil
Gunesumay19 Dondurmalikahve 108 cm. Dışarıdan bakıldığında gayet fit hiç kilolu değil hatta görenler zayıflamış diyorlar uzun ince görünüyor. Arkadaşlarımın çocukları aynı yaşlarda 15 kilo falan ama acaip zayıf duruyorlar bacaklar kraker gibi incecik persentilin çok altındalar kilo olarak.
Urazkom _tospikannesi 4 yaşına mart’ta girecek 3 buçuk şuan 16.800 gr geldi kızım normal ya valla iştah sıfır benimkinde de artik kafayı yedim
Ygz30 Kasımda tam 4 olcak.Hiç Bir çeşit yemes ve içmez.Et sebze yok yani.Suyun dışında hiç bir şeyde içmez.Şuan 17 kilo
Melekg Oğlum bayağıdır 15. 15 bucuk biraz düşük dedi kan tahlili istedi Dr yaptırdık çok şükür temiz iştahsız baya
livanurvealpinannesi61 Cookie şuan 17200 gr 4 yaşına girince 16500 kiloydu hemşire normal dedi kilosuna persentile göre 17200 fazla çıkıyor persentile göre fazla oluyor