aaksoy Merhaba sevgili anneler, ve tecrübeli anneler 🙏 kızım daha 1.5 aylık ama ek gıda sürecini şimdiden araştırmaya başladım. Karşıma cookplus ın yoğurt yapma makinası çıktı. Kullanan var mı? Memnun musunuz? Gerekli mi yoksa olmasa da olur mu yorumlarınızı bekliyorum 🙏
Semaaa39 aaksoy wewel yoğurt makinesini öneririm. Kesinlikle çok çok gerekli. Diğer makineler gibi değil. Diğer makinelerde süt ısıtıyorsun o şekilde yoğurt yapıyor. Bunda öyle bi durum yok. Direk sütü koyuyosun 8 saat sonra yoğurt hazır. Hatta ben bebeğime labne de yapıyorum yogurtla birlikte. 4. Aylıkken almıştım. 9 aylık olacağız kullanıyorum cok cok memnunum
nhlhmz11 aaksoy bizde ek gıdaya yeni geçtik, bence hiç gerek yok , ben üç güne bir mayaliyorum küçük kavanozlarda çokta güzel oluyor.
Semaaa39 nhlhmz11 bence gerekli bişey sürekli vaktimiz olmuyor biyerden sonra aslında. Bide tuttu tutmadı derdi oluyor
aaksoy Semaaa39 evet o sebeple mantıklı geldi bana da. Normalde evde mayalıyorum ama bazen tutmuyor ziyan oluyor e bi de bu bebeğime olacak o yüzden mantıklı geldi