8 yaşa giden bir kızım var ama aksi huysuz mızmız hiçbir şekilde söz dinletemiyorum. Babasına bana aksi aksi hareketler yapıyor büyüklerine de aynı sekilde. Yani hep anlatıyorum konuşuyorum şöyle böyle ama kime söylüyorsun ki. Bu çocuklar neden böyle ??? Vallahi artık aklım almıyor neden söz dinletemiyoruz yer zaman mekan fark etmiyor herşeye cevabı var aksi aksi cevaplar veriyor payına pay sözüne söz yani nasıl doğru davranış kazandırılır konuşmakla olmuyor mu zamanla mi düzelecek bakıyorum başka çocuklara tamam tutturursun ama kendini de parcalamazsin yani bir de bana vicdan yaptırıyor sen zaten herseyime hayır diyorsun sen zaten hicbirseye izin vermiyorsun bildiğiniz bir küçük ergen gibi hareket ve tavırları daha şimdiden böyle büyüyünce de bu huyları devam edecek diye çok korkuyorum. Napacagimi şaşırdım artık 😔😔 var mı böyle sorunlarınız biliyorum çocuk bu evet ama asilige tahammül edemiyorum tamam annecim lafı asla yok herşeye bir cevap asilik hep. Yoruldum artık çok yoruldum gerçekten tükenmiş hissediyorum artık 😔