elayf Sizin bebeklerinizdr böyle mi? Cici cici diye sevmeyi gösteriyorum şap şap vuruyor eli de ağır öğrenebileceği bir ortama da girmedi neden vuruyor ya da nesneleri birbirine çarptırarak oynuyor bir de bi sıkıntı mı var acaba
ayse01_alparslan elayf benim oğlumda öyle herşeyi alıp ses çıkardın diye yere vuruyor sonra şap şap diye yüzümüze vuruyor yok diyos oğlum cici anne gene vuruyor 😆
Aylizinannesi2 Hayır annesi sadece kesfediyor. Cici yapınca ses çıkmıyor. Ama oyuncakları birbirine vurunca ses çıkıyor. Şuan onun oyun anlayışı ses çıkaran her şey. Ben eline neler veriyorum hemen bir yerlere vurup ses çıkartarak oynamaya başlıyor ☺️
elayf Aylizinannesi2 ayy artık korkmaya başlamıştım ilk anneliğim acaba şiddet eğilimi mi var otizm belirtisi mi?’lere kadar düşünmeye başlamıştım 12.ay kontrolümüzde sorucaktım doktorumuza ama dayanamadım iyi ki de sormuşum rahatladım, çok teşekkür ederiim ☺️🌸
elayf ayse01_alparslan ay evet bizi de tokatlıyor bizim kız her gün artık canımız acıyor cici diye gösteriyorum yine vuruyor hiç acıması yok 😂