DerinMiran Kizlar bebegim iki gindur hic uyumuyordu bugun hapsirmaya bssladi burnu akiyor ve kakasi yesile döndü. Hastaneye götürüp ilac verilmesini istemiyorum. evde nane limon yapsam olue mu sizce veya siz ne ywpwrdiniz
Bett1 DerinMiran 45 günlük bebeğe nane limon verilmez. Tek yapacağın şey burnunu temizleyip açık tutmak ateşi çıkarsa 1 çay kaşığı şurup vermek
Ebus2045 DerinMiran nane limon çokta doğru bı tercih olmaz bence çünkü çok fazla küçük doktora gidin derim ama illa goturmucem dersenizde ayak altına bebek vikisi baş ucun soğan vs olabilir bide burnunu açık tutun
Asumanttt DerinMiran bebekler hep hapsurur zaten göğsünü sıcak tutun 45 günlük bebeğe nane limon vermek gibi bir saçmalığa girişmeyin
Selamcanim DerinMiran nane limon mu? Şaka değil mi? Su bile verilmeyen bebeğe nane limon nedir. Gribi balgamı İlerler ciğerlere inerse daha kötü. Götürün yani doktora. Allah korusun el kadar bebek
Eailesi4 DerinMiran daha çok küçük ilerleyebilir küçük bebeklerde doktorlar bile çok dikkat ediyor ben olsam doktira götürürdm evde burun temizliğini yapabilirsiniz anne sütü alıyorsa siz nane limon ıhlamur gibi şeyler içebilirsiniz
Bilgeebaby DerinMiran emiyorsa sadece emzir nane limon nerden çıktı. 2 aydan önce ilaç vs de vermiyorlar. Ki vermede zaten ilaca alışmasın
zumra-19 Ben ilaca öcü gibi bakmayı anlamıyorum kusura bakmayında doktor ilaç verilmesi gerekirse verir ve çabucak iyileşti 2 aylık bebeğe nane limon belkide daha kötü yapıcak bebekten bahsediyoruz sonuçta
Merilayda07 DerinMiran aynı şeyleri bizde yaşadık canım 40 ı çıktıktan sonra aynı böyle hasta oldu hemen acile götürdük ve yatış verdiler çok küçük olduğu için. 1 gece yattık antibiyotik kullanmıştık ben hiç istemedim ilaç kullanmasını küçük olduğu için ama o şekilde atlatıyorlar. Doktor veriyor sonuçta o yüzden hiç beklemeden doktora gitmenizi öneririm