Fidan_14 Yapa bilirmiyim kızlar çok pişik oluyor ne kadar yıkasamda kızarıuor sudokrem bebanten ve başka melhemler hiç biri geçirmiyor sanki çözumu bezi blrakmak Desteksiz otura bilyor emekliyor ve desteksiz ayaga kalkıp tutunuyor bunlar yeterlimi acaba yemek istediyindede mama diyor
-Lina- Fidan_14 siz bilirsiniz 😅 sadece pişik olduğu için tuvalet eğitimine geçmek istiyorsanız çok zor olur işiniz ve boşuna emek harcadığınızla kalır. Bazı bebekler altlarının ıslak olmasından rahatsız oldukları için bezler açılınca yapar eğer öyle değilse 9 aylık bebek için imkansız
Didos_Ayla Fidan_14 valla bana sorarsanız YouTube da Gizem erbier var. Onu izleyin tuvalet iletişimine geçin. Ben kızımda uyguluyorum. 3 aylık şimdi. Ama en azından evrensel saatlerde bile olsa tuvalete yapıyor. Hatta kakası geldiğinde belirti veriyor. Direkt bezi açınca yapıyor. Yapabilirsiniz yani👍 yeter ki kendinize ve bebeğinize güvenin 🤗
bengulsah Fidan_14 geçmeyen pişik alerji belirlitisi doktora götürün bence alerji testi yapılır. Mustela krem denediniz mi? İçeriği temiz ve çabuk geçiriyor pişiği.Geçmiş olsun ihmal etmeyin
Tombikdonerartikcokpahali Bence bezi bıraktırmak yerine,neden sürekli pişik oluyor onu çözün. Alerji olabilir, bezinden veya ıslak mendili den kaynaklı olabilir.
Fidan_14 Tombikdonerartikcokpahali bezini çox deyiştirdim Bezden diyil herturlu krem aldım ıslak mendil kulanmıyorum yıkıyorum gunde 10 kez belkide amma çok kötü yarın doktora gidicem bakalım nasıl yol göstercek
Fidan_14 bengulsah tamam canım bugun gitme imkanımız gerçekden olmadı yarın 9da gidicem dünden gözüme uyku girmiyor
Masalkizinannesi Fidan_14 alerjiktir muhtemelen 1 haftadan uzun süren pişik alerji göstergesi demişti doktorumuz.
Melson21 Fidan_14 20 gunlukken baslamisti bir arkadasim su an bebegi 9 aylik bez kullanmiyorlar aylardir. Bunu yapan cok anne var bir sekilde iletisim kuruyorlar bebekleriyle biraz arastirirsaniz ogrenirsiniz yani mumkun 😁