İlk bebegim ve tam iki aylık olduk bugün. Bebegim ilk günlerden itibaren emerken uykuya daldı ve ilk günler ben besige koydukca uyanıyodu ve haliyle gecelerim uykusuz geciyodu ben de artık yatarak emzirmeye basladım ve gördüm ki bebis de uyuyo ben de. Bu sekilde emerek uyuyma aynı yatakta uyuma ve memede uyumamız basladı yaklasık bir aydır. Öyle ki ben yanından kalktıgım an uyanıyor gece uykusu dagılsa hemen meme arıyo ve geri uykuya dalıyo hatta derin degilse direk agzında memeyle emerek uyuyo ve sabaha kadar böyleyiz. Hem ben hem o uyuyoruz ama agzında meme ben de hep yan yatmaktan heryerlerim agrıyo ama bi sekilde ikimiz de uyudugumuz icin aslnda suan iyiyim.
Ancak sorunum su:
Birincisi bebekle sıgmadıgımız icin esimle aynı yatakta yatamıyoruz ben bebisi alıp icerde yatıyorum simdilik bebek cok kücük diye esim de bu konuda bisry demedi ilk üc ay normal daha cok kücük senin kokunu istiyo modunda ama bu hep böyle mi gidecek yani biz iki seje boyunca ayrı mı kalıcaz yoksa bebegim besigine alısacak mı kafamı kurclaıyo
İkincisi de iyi mi yapıyorum kötü mü bunu da bilmiyorum ilerisi icin bebegim kendi kendine yatagına gecmek ister mi yoksa hep beni ve memeyi mi isticek bu konuyu ilerde daha mı zor halletcez yoksa icgüdülerime güvenip onumla uyumanın tadını mı cıkarmalıyım tecrübeli anneler bu konuda yorumlarınızı bekliyorum. İlk cocugum aglstmaya istemedigi biseyi ysptırmaya da kıyamıyorum bu arada suan minik bebegim annesinin kokusunu memesini istiyosa ıyusun yatsın modundayım ama ileri vadede sonucları icin ve aile birligimiz icin dogru bi fikir mi yanlıs mı yapıyorum help me please🙂
Son olarak gün boyu bu sekildeyiz gündüzleri de hep memede uyuyo. Bi besigine koyup arkasından rahat is halledemiyorum emerken uyurken oturup dinleniyorum uyanıkken oldugu kadar islerimizi hallediyoruz bu sekilde bütün günlerimiz memede geciyo.