Beyazkugu Kızlar merhaba bebeğim 21 günlük mama veriyorum 60ml veriyorum ama doymuyor gibi geliyo bana sürekli ağlıyor mama kullanlar kaç ml veriyosunuz acaba?
gamzeoguz3 Beyazkugu kızım 2 buçuk aylık ben 60 CV veriyorum doyuyor ilk zamanlar bende sizin gibi düşünüyordum verdikçe emiyordu bitince ağlıyordu gazı olduğu için ve yenidoganlar malesefki sürekli emmek istiyor tok olsalar bile
Medihayldz Beyazkugu ya benım bengı. 28gunluk ben 3kere gunde mama verıyorum dığerleri anne sutu ben 90cc verıyrm ama 3saat dayandırmırmuyor kusmuyor verınce dırek gazını cokartıyorum ve uyuyor ben acaba mama mı doyurmuyor dıyorum hıpp kullanıuoruz bız
Farah58 Canım gazı da olabilir ama yetmiyor bence. Bebeğim 15 günlükken doktor kontrolünde sordum ben. 60cc bir süre sonra yetmemeye başladı çünkü oğlum ellerine saldırıyor açken. Mamayı yiyip bitirdikten sonrada aynı hareketi yapınca sordum. Doktor da doymuyorsa ver dedi. Yani mama miktarını 90cc ye çıkar bir dene yine ağlarsa gaz olabilir ama önce doyduğundan emin ol.
ceylinnn Kaç saat ara ile mama veriyorsunuz. Anne sütü miktarı nasıl buda önemli. Ben o dönemde emzirdikten sonra 60 cc aptamil mama veriyordum. Siz hangi mamayı kullanıyorsunuz?
nurannuran [bilinmeyen] hipp doyurmuyor bende hipp kullandım sonra doktorum aptamile geçridi doymaya başladı çocuğumum
burcutoksoz 60 veriyorudm ben aptamili. başka mamaların doyuruculuğu çok iyi olmuyor yine en iyisi aptamil :)
salihayilmaz [bilinmeyen] hipp mama hiç doyurucu değil üstelik kbız yapıyor. çok da pahalı, ben bebelac gold mamasını kullanıyorum, ondan çok memnunum
sbldmr123 Canım anne sütü de alıyorsa değişir denemen lazım hangi mamayı veriyodun mamanın doyuruculuğuna göre de değişiyor
yaseminkarakurt Kaç saatte bir veriyorsunuz peki? Önce anne sütü sonra mama şeklinde mi veriyorsunuz?
gulay_atmc hipp kullandığımızda benim kızım da doymuyordu içi boş gibi garip bir mama şimdi aptamil veriyorum