Bookworm Bir yeri mi ağrıyor yoksa 1 yaş huysuzlugumu anlamadim yaşayan var mı birde yurume yok emeklemedi zaten tek el destekle yürüyor sıralama isterse var
2kizbiroglan Bookworm şuan 13 aylık.7.aydan beri huysuz sürekli mızmız odadan çıktığım gibi ağlamaya başlıyor.benimki emeklemedi birden tutunup kalkiyo iki üç adım atıp düşüyor.kac gündür emekleme yerine popo üstünde geziyo..
Omeraslan Bookworm Gümbür gümbür geldi bir yaş 😞 iki hafta oldu ve ben çok yoruldum. 🥴 Boş yere ağlama Uyku problemleri Tek başına yada baba ile beraber kalmama Yabancı ortamda biri ilgilenince ağlama 😞
Usnac1995 Bookworm benimki 10 gün sonra girecek inşallah. Eskiden çok sevecendi şimdi yabancılara somurtkan duruyo. Uykusu yemesi pek sorun değil tabi sabaha doğru 05.30 gibi kalkıyor bazen ama yine buna şükür. Ama aşırııı hareketli hiç durmuyor 1 dk. Çok yoruldum peşinde
Asil1602 Bookworm Ağlardı geçti 1 hafta sonra sanırım ağlama denemeleri yaptı tutmadı umarım seninde tutmaz :)
Bookworm 2kizbiroglan bizde de dünden beri normalin iki katı ağlama zirlama var emekleme bizde de yok yürümede desteksiz yok henüz sizin kız erkek
Bookworm Omeraslan of deme ya ben birde çalışıyorum tam olarak ne zaman geçer ki bu Allah yardımcın olsun yürüyor mu
2kizbiroglan Bookworm gerçekten çok zor üç çocuğum daha var . onlarda bukadar yorulmamistim.erkek bebegim
Bookworm Usnac1995 ay benimki birde yürümüyor kol kalmadı 5 buçukta kalkıyor benimkide çok sabır isiymis:)
Usnac1995 Bookworm peşinde derken tazı gibi emekliyor yürümek yok ki hiç niyetide yok 😂 yürürse zaten hiç yetişemeyiz . 05.30 da kalkıyor ama memeyle cebelleşiyoruz biraz sallıyorum falan tekrar uyuyor 07.30 gibi kalkıyor
Bookworm Usnac1995 valla Allah hepimize kolaylık versin şahsen ben bir an önce yürüse diye bakıyorum iki büklüm kaldım:)
[silindi] 2 gün önce yaşına girdi kızım oda çok huysuz ya bi sürekli mızmızdı ama bu aralar çok daha garip babasına bile gitmiyor benim kucağımda olacak babasıyla öyle oynayacak Dışarı çıkıyoruz ben arabayı süreceğim o babasının elini tutacak değişik değişik huylar edindi resmen
[silindi] Bookworm yaka çiçeğim öyle diyorum artık ne yapıyımm Girtikçe ağırlaşıyorlar ama emekliyor ama yürüme yok kucakta olduğu için hevesi de yok
Usnac1995 Bookworm doğum kilosuda önemli tabi benim oğlum 3760 doğdu. 11 aylıkken kontrolde 9750 geldi. Ama 4. Ayda 8 kiloydu. Aylardır aldığı kiloya bakın yani küçücük duruyo valla üzülüyorum öyle gördükçe ama sağlıklı çok şükür