Öncelikle klavyemde sorun var inşallah anlaşılır yazmışımdır 😘Merhaba güzel anneler ben geldim bugün size göktugnın yolculuğundan bahsedicem ben okşatacak çok dua ettim ki o olsun diye ona hamile olduğumu bilmeden az ağlamadım hiç ihtimal vermezdim PKO m vardı ve 50 gün regli olmayınca kesin sorun var deyip gidip kalp atışlarını duydum doktorumuz la birbirimize sarılıp ağlamıştık ☺️Oğlum şubatta tam 3 yaşında olacak … ben 6 aydan itibaren tv iZlettim ama işte birşey bilmiyordun teksin falan filan , otizm doğuştan gelen birşey tv bunu anlamanızı geciktiriyor mu eve ama benim için artı bir yönü var şimdi diyeceksiniz saçmalama ☺️Ben 29yaşındayım ama öyle çocuk şarkılarını , danslarını bilmem oğlum oradan dans etmeyi birseyler taklit yapmayı öğrendi yani bunları yapabiliyor belki izlemeseydi ben bunu bilmeyecektim ve uzmanımıza anlatmayacaktım . Ve yine diyeceksiniz illa anlardın evet anlardım ama oğlum yanında birde küçük kızım var ben bir bireyden iki çocuk, ev , eş olarak dörde bölündüm ve bu ayrıntıları kacırabilirdim benim için artısı bu ve oradan öğrendiğim şarkılar , danslarla tv hep kapalı ve eğleniyoruz dediğim gibi eksisi malesef diğer geri kalanlarda geç kalabilirsiniz , oğlumdan ilk oyuncakları koltuk arkasına atıp sakladığında acaba dedim ama kondurtmadım sonrası çorap söküğü gibi geldi . Göz teması yok , işime bakma yok , parmak ucunda yürüme, zıplama ( zıp zıp kurbağam benim 🥰) dişarıya çikinca insan , kalabalık, sevmeme be kelimelerini bırakıp sensizliğe geri gitme galiba bizim için en önemli detay buydu ! aslında korkmayın bunlar çoğu çocuğun yapabileceği şeyler ama anlıyorsunuz çünkü çocuğunuzu biliyorsunuz bende biliyorum çocuğumu ve uzmanımıza gittik. bize ilk görüşmede zekada hiç bir sıkıntı yok ama yüksek risk gurubu diyebilirim ama otizm de diyemem dedi . Tabiki sıfır ekran birebir eğitimle gerçekten oğlum normal diye tabir edersek öyle bir çocuk oldu yaramazlık yapıp oyuncaklarıyla oynuyor önceden otobüste , sağlık ocağında kıyamet kopardı şim otobüse hop çıkıp oturuyor☺️ Sağlık ocağında falan az aglıyor . Bugün 5. Randevumuzda toplam yirmi kere yeltenip yuttuğum soruyu sordum ya Funda hanım benim oğlum otizm mi değilmi dedim ☺️Oda atipik otizm çok hafifi yani dedi ( linclemeyin ama bir rahatladım bir rahatladım ya kızım delimisin niye rahatlıyorsun derseniz o belirsizlik varsa o daha zor en azından şuan ne ile mücadele edeceğimizi tam olarak biliyorum )❤️🩹eğitimle beraber aşarız dedi çok yenebilen var ve ben inanıyorum dedi . Şimdi yolumuz zormu olur bilmem ama bir yolumuz var ve ne ile savaşacagımızı biliyorum .