Busranur05 Selam annişler🫶 Bebeklerde kulak kepçeliği için yaptığınız başarılı olan bir yönteminiz varmıdır ilerlemesinin önüne geçmek hatta geriletmek için
drydnzzkrknn Busranur05 Bandana taktım Uyurken hep dikkat ettim düzelttim geçit ilk aylar kafası da düzdü ikisi birden düzeldi çok şükür
beyzzsenturkk_ Busranur05 ahahahha kızımın tek kulağı kepçe kaldı çok komik ama çok da üzülüyorum ama çok komik ahakajahalaşwjalalha
Sev16 Busranur05 bence kulak kepçeliği genetik hiç zorlama sen ne yaparsan yap düzelmez eğer kepçe yoksa ailede düzelir o benim küçüklük fotoğraflarımda kulaklarım kepçe ama şuan değil muhtemelen kafa büyüdükçe şekilleniyor kafana takma yani hiç
Busranur05 drydnzzkrknn 4 aylık benim bebeğim şu aydan sonra dikkat etsem düzelme ihtimali var mıdır acaba siz kaçıncı ayda yaptınız
drydnzzkrknn Busranur05 Valla biz altı yedi aylıktı ayıldık düzelir tabi ki de hep kulağının üstüne yatır bi sağ taraf bi sol ama kulağı alta gelsin sürekli gözün üstünde olsun inşallah hemen uyanan ağlayan bi bebiş değildir 😍
Busranur05 drydnzzkrknn diş çıkarıyor sıpa zaten uzun uzun uykuları yok artık sürekli kulağıyla oynarım 😅😅
drydnzzkrknn Busranur05 Ayy Allah yardım etsin benim ki on dört aylıktı diş çıkardı herkes doktora götür götür dedi aman dişsiz mi kalck dedim çıktı sonda şükür 🤭
Busranur05 drydnzzkrknn ahahahah evet geç çıkarmış ama elbet çıkaracak ya 🤭 benimki de erken çıkarıyor yine diyorlar doktora götür insanlar konuşmaya yer arıyor
drydnzzkrknn Busranur05 Hiç deme ya sağlıklı olsunlarda ha geç ha erken ne fark eder Bizim komşunun torunu da dört aylık diş çıkarmış bi ara sohbet ederken demişti oluyor yani bazı bebekler de
Busranur05 drydnzzkrknn aynen öyle çok şükür sağlıklrı önemli geç yürümüş erken konuşmuş vs her bebeğin gelişimi huyu farklı
Busranur05 beyzzsenturkk_ yaa inanır mısın bemim oğlumun da tek kulağı kepçe 😂😂 doğduğunda yapışıktı kulakları ama katlıydı arkası zamanla katları açıldı tek kulağı kepcük😂🤭🤭
Busranur05 Sev16 benimde öylee 6 aylık bir fotoğrafım var görsen şirek dersin ama şuan çok şükür yapışık resmen. Annem hiçbişe yapmadım kafa yapın büyüdükçe oturur diyor da ne bileyim ana yüreği 😂😂 birde erkek yani kız olsa uzatsın saçları kapatır der takmam 😂