Tatlimomy Canlar kışlık alisverisinizi yaptınız mı ( bebişlere) Bende bu aralar yapmayı düşündüm LC Waikiki ürünleri hoşuma gidiyor yıka yıka taş gibi küçülme akma solma yapmaadigi iciin sanırım kışlık alışverişini ogluşa ordan yapacagiz Sizler nerden yapacaksınız ve ne kadar bütçe ayırdınız 🤔
Semaaa39 Tatlimomy hm den yapıyorum. Geçen 6 parça ürün aldık 1700₺ tuttu indirimli hali. Ürünlerini cok seviyorum kendimede hep oralardan alırım
papatyam-34 Tatlimomy bende geçen hafta lc waikikiden sonbaharlık aldım kot ceket pantolon eşofman iki tane ince uzun kol body bir kaç çorap aldım 700 küsür tuttu e bebekten de kışlık aldım kalın yumuşacık kadife gibi peluş gibi bir kumaşı var 😂 iki takım ordan aldım onlarda 500 tuttu biraz beklemedeyim şuan kışlıklar biraz daha çıksın diye 🙈
bisenakillisinzaten Tatlimomy ben yapmicam ya kizim 2 yaşında daha geçen seneki montu ve kıyafetleri oluyor 🥺😁
NevrozZZ47 Tatlimomy zara hm defacto koton karışık yaptım mont bot spor ayakkabı aldım bide sezon sonu die yaz ıcın bişiler aldım toplam 16 bine yakın para gitti canım istedikçe herseyde alıyorum bi sıralama yok her çıktığımda ne beğenirsem bebişimide alıyorum
Susamtanesimoms Tatlimomy e bebekten evde giymelik sweatshirt eşofman altı aldım, dün DeFactodan uyku tulumu külotlu çorap, soket çorap aldım, yarında lcwdan montunu ve gezmelik birkaç takım ekledim sepete onları alacağım sonrasında flodanda botumuzu begendim onu alacağım ella bonnadanda ev botu alacağım 💕 limit bebeğime sınırsız ☺️ ilk yazdıklarım DeFactodan uyku tulumu külotlu çorap, soket çorap, sweatshirt eşofman altı 1500 tuttu şimdilik Aldıklarım 🛍️🤌🏻 Bunlarda yarın sipariş vereceklerim 🛍️⬇️
Mavi666 Tatlimomy 5 takım alt üst aldım 1500 tuttu. Trendyoldan zara ihraç fazlası takımlardan aldım bide cigit ve voyyo, grimmalaj. Markalar bunlar. Bide geçen seneki ayakkabısı ona uyduğu için İgor çizme aldım. Yağmurlu havada ıslanırsa alternatifi yoktu çünkü. O da 850. Adeda 3 yaş dikkati güçlendirme seti aldım bu da bonus eğitim şart😂
Mavi666 Tatlimomy trendyolun flo mağazasından, bi sürü rengi de var, 150 tl kupon ile 850 ye aldım. Flo mağazasına girip İgor yazın.
Mavi666 Tatlimomy bunun petrol mavisi rengi hepsiburadada 750 tl ya var ama bedenler 26 dan başlıyor.
Asil1602 Tatlimomy Boynerden aldım maalesef allah ihtiyacı olanlara yardım etsin herşey pahalı hiç parayı demiyim 😬
Tatlimomy Mavi666 Bende demin önce bir siteden 450 ye buldum fakat 21. 22 no var bana 23. Lazm 🥺🥺 maalesef alamadım diğer sitelerde de çok pahalı
Usnac1995 Tatlimomy ben toplu almıyorum ya, hoşuma gittikçe indirimde yakaladıkça stokluyorum. Lcw pijama beğendim 250 tl vallahi alamıyorum ya bebek pijaması bunkadar pahalı olmamalı 😂
Baybars02 Tatlimomy henüz baslamadim önce kışlıklari çıkarıp ne var ne yok bakmam lazım 🥲 geçen sene hunharca gördüğümüzü aldık ve tabi ki bu sene çoğu olmayacak 😅 bu sene akıllıca davranıp az ve öz alışveriş yapmayı düşünüyorum çünkü hemen buyuyolar. Koton çocuk bölümünde, DeFacto ve LC den alıyorum genelde