egemsena Kızlar selam 2. Ye hamileyim buyuk olanin adi Mete💐 2. Ye isim dusunuyoruz onerileriniz var mi acaba 🙏 uyumlu olmak zorunda degil 💕💐
Usnac1995 egemsena bizde ya Mete ya Ege dedik. Ege oldu. ❤️ Kıvanç, Yağız, Timur, Ayaz hoşuma gitmişti
egemsena Annis-ogul kesinlikle uyumlu olmasi gerekmiyor efe koy diyor herkes ama ben uyumsuzlugun uyumunu seviyorum😃😃
egemsena Kaardelen cok guzel isim kuzey aslinda mete yerine ilk bende kuzey dusunmustum bu sefer olabilir 💕😍
Birevladaemanetci egemsena yaa evet duyan herkes çok beğeniyor geri dönüşler mutlu ediyor 😊 siz karar verebildiniz mi
egemsena Usnac1995 ay kivanc dedim esime ilk hamileligimde kivanc tatlituga mi ozeniyorsun dedi kiskandi 😅😅 hakli 😂😂
Usnac1995 egemsena benimde eşim istememişti 😂 sizin nick ege yazıyor ama anlamadım bebeğinizin adı ege mi mete mi
Mavigri egemsena soy adımızda gökle başlıyor öyle uyumlu oldu ve bu sene baya tercih ediliyor düşünebilirsiniz biz çok sevdik kim duysa çok beğeniyor ☺️
drydnzzkrknn egemsena Mete ye kardeş olarak Emre ismi güzel gider 😍 Emre Kaan Yağız Efe Ali Asaf Çınar Asaf Yusuf Eren Eymen Deniz Aras Deniz Adar
egemsena drydnzzkrknn ay evet daha once nasil hic aklima gelmedi hayret emre gercekten guzel isim💃🏻😍😍