12-balkizim00- Bebeğim daha üç aylık dokuz günlük hani biraz daha büyüdüğünde sizce yürüteç kullanilmalimi kaç ayllikken kullanılır tecrübem yok bu konuda ilk çocuğum
Serapsfb 12-balkizim00- kesinlikle kullanilmamasi gerekiyor her doktor karsidir buna onun yerine yurume arkadasi alın
Usnac1995 12-balkizim00- bence kullanın saatlerce koymayacaksınız ya. 6. 7. Aydan sonra günde 10-15 dk bırakıyordum. Hem o eğleniyordu hemde yanımdayken işimi yapıyordum hızlıca. Kısa kısa bırakmakla hiç bir şey olmaz
Ebus2045 12-balkizim00- bizim doktorumuz gün boyu yarım saati geçmemeli dedi onuda tek seferde değil bir kerede 10 dk fazla tutma demişti ben kısa süreli kullandım sorun olmadi
bisenakillisinzaten 12-balkizim00- biz 6. Ayda kullanmaya başladık. Sabah ve akşam azar azar koyuyorduk. 8. Aydan sonra zaten kendisi binmek istemedi
12-balkizim00- Usnac1995 ben zaten ayrı yaşamıyorum kayınvalidemlerle yaşıyoruz ama bilemedim kaynanam alalım diyor ama bilemedim
yusuf11 12-balkizim00- 3 cocugumda da kullandim cok sukur bir sorun yasamadim uzun sure olmicak sekilde kullanabilirsin (bence)
anne232 12-balkizim00- doktorlar çok önermiyor ilk oğlumda kullandım 13 ay da yürüdü ama daha keyfine düşkün bir bebekti ikinci de kullanmadım zaten 7 ayda emekledi 10 ayda tam yürüdü