Balse Artık çevreye çok duyarlı söyleneni konuşana tepkiler veriyor oyuncak almayı düşünüyorum siz aldınız mı nasıl vakit geçiryosunuz bebeklerizle?
alperen-2023 Balse 3 aylık olmamıza 1 hafta var şuan çıngırak ve ses çıkartan oyuncaklar dikkatini cekiyor
Hiilyuss Balse peluş top, hışırtılı kitap, çıngırak, ve zeka kartları var. En sevdiği top oldu niye bilmiyorum 😂 pelus ve ses çıkaranlar la kendi basına bile oynuyor
Aslan2103 Benimki oyun halisini cok seviyodu. Bide siyah beyaz kirmizi kartlar oluyor onlara bakiyoduk beraber. Kitap okuyodum bol resimli. Baya anliyomus gibi bakiyodu dinliyordu. Oyle cingiraklae falan o ayda cok dikkatini çekmemişti 4 bucuk 5 aylikken oynamaya basladi onlarla
Ebruue Masal kitaplarında ki resimleri gösterip her şeyi tanıtıyorum. Evin içinde odaları gezerken yine her şeyi anlatıyorum Zeka kartlarını gösteriyorum Uyku arkadaşını yaklaştırıp eliyle tutmasını sağlıyorum Şarkılar uydurup söylüyorum Farklı sesler çıkarıyorum korkmayacağı şekilde seslendiriyorum Dans ediyoruz birlikte hafifçe Kucağıma alıp dakikalarca seviyorum konuşuyorum Eline bez hışırtılı kitap verip tutması için alıştırma yapıyorum Yüz üstü vakit geçiriyoruz oyun halısında … böyle birçok aktivite var yapılacak