Mnpd Arkadaşlar merhaba bebeğim 8 ay 19 günlük yaklaşık 1 aydır kabız mamasınıda değiştirdil ama olmadı zeytin yağ badem yağ duphalac çözmedi kaç tane incir yedirdim armut kavun yani ishal edecek şeyler de verdim olmadı önerisi olan varmı yavrum yaparken ağla ağla helak oluyor poposu mos mor artık fitil bile taş gibi yaptırdı
Haydinn Mnpd dulcosoft kullanınn çok daha etkili, poposunuda bi doktora gösterin bu kadar ıkınmaya zorlanmaya şert dışkıya çatlak vs olmuş olabilir , kremleyin saf zeytinyağı sürün popo deliğinin çevresine
Marianne Mnpd duphalac 6 ay kullandık düzenli, o şekilde çözdük. Bir kerelik fayda etmiyor. Çocuk gastroenterologi doktoruna gitmenizi tavsiye ederim.
Semaaa39 Mnpd kayısıyı haşlayıp yogurtla karıstırıp vermeyi deneyin. Biz kabızlık yaşamadık ama zorlandığı anda cok cok iyi geldi
Mnpd Haydinn deneyeyim canm onuda sürüyorum ya inceliyorum aslında sık sık yağ krem sürüyorum ama doktorada gideceğiz tekrar
Haydinn Mnpd dulcosoft hemen al dene canım yavruma tek iyi gelen o oldu bizde uzun süredir kullanıyoruz onun harici yemesine içmesine dikkat edeceksin lifli besinler tüketsin en kısa zamanda geçer kurtulur inşallah
Mnpd Haydinn inşallah gerçekten çok zor bi durummuş yavrum anne anne ağlayarak yapıyo kocaman taş resmen yetişkin insan zor yapar
Haydinn Mnpd ah yavrum benim yaaa içim acıdı gerçekten benim kızımda çok çekti çok iyi anlıyorum sizi
Haydinn Mnpd ohhh çok şükür o kadar iyi anlıyorum ki siiizi kabızlık çok sıkıntılı bi durum hem çocuk hem aile içiiin tekrarlamaz umarım eriğeee devam edin her gün verin iyi gelmiş demekki
Mnpd Haydinn kesinlikle yavrum ıkınırken doğum anım geliyo gözümün önüne o nasıl dayansın diyorum acıya vericem inşaallah duphalac da veriyorum ikisiyle çözer inş