Ulvana Merhaba anneler 20 günlük bebeyim hep kafasını geri geri veroyor o kadar çok sinirleniyorum yemek yerken emzirirken hep yani geri veriyor bi doktora gitmedik 40 bekliyoruz sizde böyle bir olay yaşayan varmı?
drydnzzkrknn Ulvana Şaka mısınız neyine sinirleniyorsunuz ufacık bebeğin tabi kafasını dik tutamaz çok normal.
sadekahve_bitter Ulvana çok normal doktor için 40 Çıkması beklenmez her zmn gidilebilir Birde yarın bir gün büyüyecek daha Farklı şeyler yapacak öfke kontrolünüz için destek alın derim
gurbetcimami Ulvana kafasını tutamadığınımı yoksa emmek istemeyip kafasını geriye doğru çektiğini mi söylemek istediniz
Annisko1 Kafasını tutamaz zaten siz elinizle desteklemelisiniz hep. 40 çıkmadan doktora gidilmez diye bir şey yok, bebeğin zaten 1 haftasında, 1 ayında doktor kontrolleri olmalı, götürmediniz mi?
drydnzzkrknn Annisko1 Ya cidden ilk defa sinir oldum birine. Tamam bilmiyor diyelim çocuk tutmayı bakmayı ama sinirleniyorum yazmış ya bana orda bi fenalık geldi vallahi böyle birr şeye de sinirlenecekse gerisini düşünemiyorum yazık bebeğe kıyamam ya
Annisko1 Ulvana benimki 29 günlük ben kaç defa çıkardım evden. Hem doktora götürdüm hem temiz havaya çıkardım. 40 beklemek yok artık. Bebeğinizin normal olmadığından şüpheleniyorsanız kesinlikle doktora götürün 40 beklemek nedir. Sinirlenmeyin lütfen bebek bakmak sabır gerektirir, her kes bu zorlukları yaşıyor, sabırlı olmalıyız.