benimbebegim Linkocan Ben iki isim koydum gayrete uyumlular 11 aydır bir kimse biz dahil iki isimle hitap etmedi😂 İlay çok güzel bir isim 🦋
Linkocan ilayprensesim Aslinda benim kizimin da ismi İlay 😊 7 aylik su anda … acaba yanina bir isim daha ekletsek mi diye düşünüyorum. Çevremdekiler de İlay tek güzel ekletmeyin diyor kararsız kaldım:) cok mu kısa kaldi diyorum bazen tek ilay
Haydinn Linkocan kızımın adaşı 🤗🤍 İlay Naz kızımın adı iloş diye sesleniyoruz naz’ı kullanmıyoruz tek ilay da koyabilirmişiz ama annem çok istedi iki ismi olsun diye kıyamadım bende 😂
ilayprensesim Linkocan evet genelde tek isim kullanılıyor. 2 isim olunca biri ilkini biri ikincisini kullanıyor bazen bu sefer de çocuğun kafası karışıyor bence tek isim daha güzel. Biz de İlay koyduk ama hep iloş diye seviyoruz 😍 Her duyan da aaa ne güzel ne değişik isim diyor hoşumuza gidiyor 🤗
Linkocan benimbebegim evet bir de oyle bir durum var. 2 isim birden kullanılmıyor deniyor genelde 2 isim koyanlar.. cok tesekkur ederim 😊
Haydinn Linkocan kullanılmıyor yaaaa , iki isimlilerde genelde ilk ismi ile sesleniyor insanlar çevre vs , çocuğa bi tek anneler kızınca iki isimle sesleniyor bence böyle bi tespitim var 😂😂
Linkocan ilayprensesim benim de çevremde hic yok ilay ismi…bize de aynı aa ilk kez duyduk çok hos anlami ne diye soruyorlar hemen 😊 adlarıyla yaşasınlar insallah
ilayprensesim Linkocan amin inşallah 🙏 evet nadir bir isim ve gerçekten hem söylenişi hem de anlamı güzel ☺️ ben bi de kendi adıma uygun olduğu için daha da çok seviyorum 🤗
Linkocan Moommmses aa cok sevindim isminizi seviyor olmaniza😀 insallah benim kizim da ilerde sever ismini… biz çok severek koyduk… anlamı harika telaffuzu da🌸 sadece acaba ilk seferde anlaşılmaz mi diye düşünmedik degil karışır mi diye 😀
Moommmses Linkocan de ya benim ismimi gerçekten kimse anlamıyordu ama ben 28 yaşındayım. Yani bu yaşta bu isim kimsede yok sanırım 🤣 ama şuan çok yaygınlaştı