Ron0023 17aylık bebekleriniz kaç kilo acaba? Kilo almadı için neler uyguluyorsunuz? Benimki 17aylık 10 buçuk kilo. 1 yaşından beri kilosunda hiç artış olmadı maalesef 😔
Kuzeymomss Ron0023 Ayın 29unda oğlumda 17 aylık olacak, en son 10 kiloydu şuan da olsa olsa o da belki 10 buçuk kilodur. Aşırı hareketli bir çocuk ve günde en azında 2 defa kakasını yapar. Önceden çok takıyordum ama artık pekte takmıyorum. Sağlığı yerinde olsun da
Sarecem Ron0023 Benim bebeğimde bugün 19 aylık oldu 10.800 kan değerleri gayet iyi çıktı bence değerleri iyiyse takılacak bir durum yok kilosu normal hareketlendikleri için bir yaştan sonra kilo alımları baya yavaşlıyor
Ron0023 Kuzeymomss benimki günde 4 5 sefer kaka yapar. Bir türlü kilosunda artış yakalayamadım 5 aydan beri. Uyurken mama da veriyorum ama gene de artış yok. Çok hareketli yakıyor herhalde
Kuzeymomss Ron0023 Benim oğlum da öyle 4 5 defa kaka yapar, gerçi bu aralar o kadar yapmıyor da. Bu arada uyurken mi mama veriyorsunuz?
Kuzeymomss Ron0023 Anladım ben gece uykusunda veriyorsunuz sandım da. Bende öyle veriyordum doktorum vermemem gerektiğini söyledi ondan sormuştum. Büyük ihtimalle hareketlilikten, benim oğlum tüm gün boyunca koşuyor çünkü
Sarecem Ron0023 Demir ilacını düzenli kullanın öyleyse muhakkak çünkü demir eksikliği iştahsızlık yapar
egemsena Benimki 20 aylik hala 10.400 gram kilo almiyor yapi meselesi bence karnimdaykende karin cevresi 2 hafta geriden geliyordu🙄🤷🏻♀️boyu nasil kac cm?