Tubaalprsln Kızlar beyaz conversim var çoktandır giymiyodum kirlenmiş iç kısmı biraz sararmış nasıl temizleyebilirim makinaya ataym dedim ama ondan önce hangi işlemi yapsam bilemedim Siz nasıl temizliyosunuz ??
tubiiik_ Tubaalprsln çamasır sodası al sıcak suda 1 gece bırak sonra dış fırcasıyla çitile senınki nekadar bi leke bilmiyorum ama ben böyle cıkartıyorum
Liyaninannesiiii Tubaalprsln cif kirmizi sprey sık ve krem cif dok bi yastik lafına veya ayakkabı filesine koyup at makinaya miss gibi oluyor
CmreKSidar Tubaalprsln ben makineye attım bembeyaz çıktı ama bazı ayakkabıların alt kısmı sararıyor yıkayınca ona göre atın 🥰
Tubaalprsln tubiiik_ çamaşır sodasını beyaz kıyafetler içinde almak istiyodum aslında hangi marka kullanıyosun
Tubaalprsln tubiiik_ Sıcak su derken kaynar değil dimi el yakmayacak kadar bide çamaşır sodası ne kadar koyayım 2 yemek kaşığı falan iyi midir hiç kullanmadın bilmiyorum
tubiiik_ Tubaalprsln memnunum ama senınkı 1 yıllık leke kosla varsa koslada dök yoksa çamaşır sodası yeter sonra makıneye atıcaksanız atarsanız
Liyaninannesiiii Tubaalprsln bilmiyorum ama kırmızı olan her leke mükemmel (hali koltuk elbise ayakkabı)
CmreKSidar Tubaalprsln ay hiç hatırlamıyorum desem daha yeni attım ama 40 derece 1 saat yıkadım sanırım devrini hatırlamıyorum hatta baya beyaz ayakkabım vardı hepsini beraber yıkadım.