ebrusalihhh Bebeğim 16 günlük doğum kilosuna bugün ulaştı emziriyorum her istediğinde ayrıyetten sağıp kaşıkla veriyorum ama uyuduğunda asla uyandıramıyorum emmek için nasıl bir yol izlemeliyim yardımcı olabilir misiniz
beyzzsenturkk_ ebrusalihhh 2 saati geçmesin yeter ben uyandırmak için altını açıp ıslak mendil değdiriyordum direkt uyanıyordu yanına yatıp emziriyordum topuk sıkmak burnunu sıkmak falan işe yaramadı bizde altını açınca üşüyünce hemen uyanıyordu kışın
ebrusalihhh Ekimkizi işte uyanmıyor soyuyorum rahatsız ediyorum topuğuna vuruyorum ama yok baxem bu süreç 5-6 saat oluyor malesef
ebrusalihhh beyzzsenturkk_ bunların hepsini denedim hatta buz bile değdiriyorum ama yok kendi uyandığı zaman emiyor
Opecert ebrusalihhh 5-6 saat ac kalmaz 2 haftalık bebek naptınz aman diym minnacık daha ıslak mendil değdirin poposuna burun sıkma ayak sıkma 5-6 saat cok fazla yenidoğan icin
ebrusalihhh Opecert işte tsm olarak bu yüzden yazdım çünkü bunların dışında neler yapıyorum ve aska uyanmıyor zorla ağzına alması için çabalıyorum ama asla dudaklarını aralamıyor ve eğer biraz emdiyse yutmayıp çıkarıyor uykusundan uyanmak asla istemiyor