Karacocuk Kızlar 11 buçuk aylık çocuğum. doktor şurup vermiyor. Balgam ve öksürük için iyi gelen önerileriniz varmı. Çok kötü öksürüyo hırıltsı var.
Ellone28 Karacocuk Gecmiş olsun oncelikle 3 gündür bizde aynı şekildeyiz ani başlayan öksürük ve hırıltıyla dr gittik hastanede 20 dk hava verdiler ilac verdiler simdi evde ilac tedavisine devam ediyoruz gecmezse yatiş yapariz dedi dr hirılti gecti ama öksürük gecmedi özellille uyku icinde cok rahatsiz edici oluyo 5 dk arayla oksuruyi bogaz tirmalarcasina ben öksürük için hem kravel hem bitkisel olan surup kullaniyorum ama fayda göremedim.elma kabugu ve ihlamur kaynattim icirdim bu aksamda gecmedi bi türlü artik ne denemeliyim bende bilemiyorum insallah bian once iyilesirler
sirac_19 Karacocuk 14 aylık bi oğlum var ve 2 senedir kışın tekrarlayan hırıltımız var ki bu ciğerlerine inmeye ramak kalmıştı çocuğuma bir ton antibiyotik verip gönderdiler ama tabiki işe yaramadı neyseki şuan evde hava makinası kullanıyoruz ve iyi ama size birşey önericem aktarlarda akgünlük diye bir sakız var herderde deva özellikle böle hırıltı öksürük vs. Şeye çok iyi geldiğini sölylediler ve denedim gerçektende 1 haftada oğlumun hırıltısı geçti doktor bile çok şaşırdı bi deneyin isterseniz
AyseAlyamm Karacocuk elma ıhlamur ayva yaprağı bunları kaynatıp bak ya da pekmezle tatlandirarak verebilirsin canım . Aktardan günlük sakızı altı ocakta onu yakıp dumanının pamuğa çektirip ılık halde bı gün sırtına diğer gün göğsüne şeklinde koyabilirsin. Ama Hırıltısı varsa doktora göster bı ciğerleri dolmuş olabilir
BenMathilda Karacocuk ayni benimki de, prospan kullaniyorum iki gundur etkisini gördüm. bir de gogsune ve sirtine corek otu yagi suruyorum bez koyuyorum ustune azaldi gibi bakalim insallah gecer biz henuz kucuguz 5,5 aylik
Karacocuk Ellone28 Amin inşallah canım. Rabbim şifa versin tüm hasta çocuklarımıza. Gecenin bu saatinde bende ateş rakibi yapıyorum şimdi. Ateşi yükselmiş. 😔
sirac_19 Karacocuk küçük küçük cam sakızı şeklinde birşey bence bilinir .. Hergece bi sırtına bir göğsüne pamuğu kapatarak devam edersiniz .. Youtubeden videosuna bakabilirsiniz. Ama öncelikle ni doktora görünün bencede benim oğlumunda çok ilerlemişti hem hava tedavisi hemde bu sakızı yaparak atlattık.. Geçmiş olsun şimdiden
Karacocuk AyseAlyamm götürdüm bugün ciğerlerinde bişey yok dedi. Ama öksürük ve hırıltsı varsa evde buhar yap dedi. Makina aldım bende inşallah faydası olur
AyseAlyamm Karacocuk çok şükür canım kızım 5.ayinin sonunda bronşit oldu da öksürükten ödüm kopuyor . Hava çok fayda ediyor günlük sakızını da bı araştır derim geçmiş olsun .🌺
AyseAlyamm Karacocuk bende arkadaşın attığı videodan bakmıştım canım . Tahta kaşığı tencerenin üstüne koy onun üzerine de pamugu koy bu sayede pamuk düşecek derdi olmuyor ☺️
BenMathilda Karacocuk günlük sakızı da denedim ben 3 tane tavami feda ettim, ama pek etkisini goremedim niyese