Papiii Kixlar merhaba kizim 3 ay 19 günlük.Oncede yapiordu ama son 10 gundur artdi sağ eliyle kafasinin saf tarafina saclari kismina eliyle vuruyormu desem ittiriyormu dokunuyormu nasil tabir etsem bilemedim ama hep elini o kısma goturuyor oralara surüyor elini.Açıkçası korkuyorm nedir bu normal biseymi?Aliskanlikmi?Kulagini agriyor desem kulagina degil kafasina suruyor elini daha cok
Ysgl26 Papiii kulağını ya da saçını yeni keşfetmiştir annesi. Olur o aylarda. Genelde uykusu gelince yaparlar.. ağrısı olsa ağlar zaten. Diş çıkarma dönemleri de kulakla saçla oynarlar
jap Papiii kendilerini rahatlatmak için yaparlar. Mesela uykusu geldiğinde acıktığında huzursuz olurlar ya rahatlamak için yapıyolar böyle bazı bebekler :) endişelenme
Papiii Ysgl26 ya evet aglamiyoe rahatasizlik yapmipr ama eliyle hep sacina vurma kafasina kulagina surmee gibi haraketlüri var cok goturuyor eliyle oraya kadir gibi surekli eliyle sacinin kafasina dokunuyor anlamadm gitdi bende ularim bisey deyildir
Nagis17 Bizde 3 ay 10 günlüğüz benim ki de öyle yapıyor, ama ellerini keşfettiği için diyd düşünmüştum ben bi sorun yoktur herhalde, endişelenmeyin