ilaydasrin_1 var mı aranızda kızlar? memnun musunuz, önerir misiniz? çok istiyorum bu aralar, öyle koyu bir mor olsun hatta siyah mor gibi bişey olsun istiyorum..direkt mosmor bişey istemiyorum 😂 birşeyler söyleyin ya ikna olayım hemen yapayım, yada vazgeçeyim 🙃
aysecikm ilaydasrin_1 ablam kullanmıştı ve nerdeyse bir ağ kadar her duştan sonra havlulara boya geçiyordu görüntü olarak güzel tabi
beyzzsenturkk_ ilaydasrin_1 yağmurda ıslanırsanız falan batarsınız onun dısında sürekli akan bir renk saçınız koyuysa zaten anlamazsınız akınca kopkoyu bisi cıkar ben sevmedim pek arkadasım kullandı
Mira__ ilaydasrin_1 kullandım sürekli yenilemek istediğin artık koyu saç olmaya başlıyordu ilk o gözünü boyayan patlıcan moru kayboluyordu.
ilaydasrin_1 aysecikm beyzzsenturkk_ Mira__ kızlar öyle uzun süre kullanmak istemiyorum, hevesimi alıp tekrar kendi rengim olan koyu kahveye geçerim diyorum. kısa bir süre kullanıp daha sonra üzerine koyu kahve geçersem kapanır dimi
beyzzsenturkk_ ilaydasrin_1 arada morluklar kalabilir cunku kızılın üstüne bile siyah sürdüğümüzde arada kızıllıklar kalıyor baya bi akması lazım ya da açmanız lazım anca
aysecikm ilaydasrin_1 kapanir tabi koyu kahve siyaha yakın duruyor baya bide zaten mor kızıl gibi renkler çabuk akıyor yani siz hevesinizi almadan bile akıp gidebilir
dayes ilaydasrin_1 koyu mor kullanmadım da pembeye dönen bir mor kullandım daha doğrusu açıldıkça aktıkça pembe oldu. Boya markasını hatırlamıyorum ama çok akma problemi yaşamadım, havlularım falan çok batmıyordu yani. Memnundum severek yapmıştım