Bebegimuyumuyorr 16 aylık bebeğim ben onu severken hep aşkım oğlum diyorum aşhı diyor sabah uyanmış başımda annee aşhı diyor nasıl mutlu oldum anlatamam
Dolores Bebegimuyumuyorr ooo daha neler neler diyecek benimki canım annem benim gülüm benim bebeğim benim diyo bana 🤣🤣🩷
NevrozZZ47 Bebegimuyumuyorr benımkı 18 aylık sadece anne baba mama gel gel diyor bide anlamsız kelimler çıkarıyor okadar çok geri kaldık herhalde
Memolininannesi Bebegimuyumuyorr ben o tarz şeyler söylemiyorum ama geçen eşim bana hatun dedi oğlumda dönüp bana hatun dedi 😂
Bebegimuyumuyorr Ahelmetcinogl Sözde erkekler anneye düşkün derler babasını görünce beni unutuyor 😂baba baba diye camda şuan
Bebegimuyumuyorr NevrozZZ47 Her bebek farklı canım cümle kuramıyor daha da Anne baba gel git dur mama meme dede nene kedi havhav hayır bunları söylüyo benimki sadece
Bebegimuyumuyorr Memolininannesi Oğlunuz da sizi babasından kıskanıyor mu sarılsa direk ağlıyo beni çekiştiriyo ayırmaya çalışıyor
Memolininannesi Bebegimuyumuyorr yok henüz o şekilde bişi yaşamadık ama sarıldığı zaman gelip oda sarılıyor öpüyor babasından gördüklerini yapıyo yani
Bebegimuyumuyorr Memolininannesi Yan yana yatsak bile çok kıskanıyor beni kimseyle paylaşamıyor hatta sizin göbek bağı kesilmeyi unutulmuş diyorlar bana
Memolininannesi Bebegimuyumuyorr abartmasınlar el kadar çocuk kaç aylık ki ? Belirli dönemlerde olabiliyor kıskançlıklar. Siz nasıl hitap ediyorsunuz bu tarz aşkım sevgilim kelimeleri doğru değilmiş bi pedagog söylemişti
Bebegimuyumuyorr Memolininannesi Oğlum oğluşum diyorum arada severken aşkım oğlum diyorum yani çağırırken falan aşkım demiyorum eşimle birbirimize derken duyuyordur illaki
Deletedmom_62 Bebegimuyumuyorr benim kızım da 9 aylıkken sürekli aşkım dediğimiz için şkım diyordu 🥰 ama şimdi unuttu yaklaşık 13 aylık artık demiyo😃