Kızlar, bebeğim maşallah bu ayına kadar yaklaşık 2 aydır akşam 21 uyuyup gece 2 kez mamaya uyanıp, sabah 08/09 a kadar uyuyan bir bebekti. Geceleride hiç ağlamazdı, sağa sola dönerdi bende anlardım acıktığını ( mama ile besleniyor ) ama son 2 haftadır anamı ağlatıyor 😅 1 aydır salyası akıyor eller hep ağzında, hafif ateşli yanaklarıda al al ama damaklarda hiç
birşey yok sertlikten başka. Tetagil kullanıyorum ve calpol, buna rağmen bebeğim geceleri sürekli uyanıyor, asla derin uyumuyor, sabah 5 gibi elleri ağzında uyanıyor, sebepsizce ağlıyor. Acaba atak mı diş mi anlayamadım ama, ve sürekli dönüyor yatağın içinde karın üstü yatmayı çok seviyor bunlarmı uykusunu bölüyor, dişlerimi, atak mı bilmiyorum ve normalde geceleri hiç bu kadar sık acıkmazdı şimdi 3 saat dolmadan mama istiyor. Bunları yaşayan varmı acaba? varsa farklı bir şey denediniz mi, neden kaynaklı olduğuna emin oldunuz mu. Ben dişleri diyorum ama bu kadar hergün ağrılı geçer mi uykularını etkileyecek şekilde calpol ve tetagil de kullandığım halde 😔rabbim bütün annelere güç versin, eşimden 0 destek ve aileden uzağım haliyle çok zor bir süreç