Edlk Merhaba, bebeğim 8 aylık ve sütüm artık onu doyurmuyor gibi. Normalde 3-4 saatte dolması gereken göğsüm artık 6-7 saati buluyor. Sizin sütünüz ne zaman azalmaya başladı?
printhelloworld Edlk 8. ayda baya azalmıştı şu an kızım 10 aylık geçende diyetisyene gittim vücudumdaki sıvı miktarı baya azalmış muhtemelen sütümde bu yüzden azaldı sadece gece emziriyorum o bile yetmeyecek diye korkuyorum tavsiyem emzirmek istiyorsanız bol bol sıvı tüketin
Findukezmesi Edlk 7. ayda azalmaya başladı 8. ayda bebeğim emmek istemeyince sagdim ve 10 ml süt çıktı. Allah’tan mama meme ilerliyorduk yoksa asla doymazdi bebeğim. Zaten ek gıdayı da reddediyor. Şu anda da tamamen bıraktı emmeyi çünkü iki yudum süt anca geliyor.
Edlk Bebee özellikle bir şey yapmıyordum . Daha fazla su içiyordum ve su süt arttıran damlalardan kullanıyordum. İşe yarıyor muydu yaramıyor muydu hiç anlamıyordum ama şuan azalması normal değil ise yarıyormuş.
Ucansupurge Edlk 5. Ayda azaldi emzirmeye devam ettim 12.aydan itibaren meme+mama vermeye başladım. 18.de sutum iyice azaldigi icin memeden kestim. Ne hikmetse 6ay oldu sutum kesilmedi. Saka gibi