Fulihkn Geçen gün 3. Ay izlemimiz vardı kilomuz 6.700 geldi 200 gramı beze vs gitti 6.500 çıktık. Orda ki hemşire ayına göre kilosu çok fazla dedi isterseniz bi doktora götürün dedi . Sadece anne sütü ile besleniyoruz. Sizce normal mi kafama takıldı da
2prensannesi03 Fulihkn Çok değil bence canım Hem anne sütü yani sen onları boşver doktorunu dinle o ne diyo ona bak
1mucize Fulihkn bizim 3 aylıkken 6.180gr dı gayet iyi buldu doktorumuz yarın 4 aylık izlemimiz var bakalım ne kadar olmuşum bebişim. Benimde çevrem hep bu kız zayıf yok bu kız aç diye diye psikolojimi bozdum.(sadece anne sütü alıyor)
albusdumbledore Fulihkn 3 aylıkken oğlum 8 kilo idi güzel dediler hiç fazla falan demediler ama. Buyudkce kilo alımında azalma oluyor zaten
berilmt Fulihkn sadece anne sütü ile beslenen bebek obez olmaz korkmayın zaten emeklemeye başlayınca veriyorlar hareketten
Mizm Fulihkn doğum kilomuz bizimde 2800 36 haftalık doğdu bugün 6600 çıktı 200 kıyafet beze 6400 sadece anne sütü normal dedi bence takmayın normak kilodalar bebişler
Fulihkn 2prensannesi03 nebilim insan kafasına takıyo canım bide benim oğlum 1 aylıkken ameliyat oldu mide çıkışında daralma vardı ondan sonra çok hızlı kilo aldı yani herşeyi kafama takıyom
2prensannesi03 Fulihkn anladım canım benim çok geçmiş olsun haklısın anne olunca insan böyle herşeyi takıyo kafasına ama normal sen korkma
1mucize Fulihkn sizede maşallah sağlıklı olsunlarda inşallah hiçte zayıf olsunlar. Benim kızım hep biriyle kıyaslanıyor. Kimsenin ağzında çok şükür sağlıklıdır demek yok. Ben doğum yaptığım günden beri bana senin sütün az senin sütün yok bu çocuk aç mama alın kilolu olsun felan diyorlar. Dedikleriyle kalıyor herkes.
Eceerva Fulihkn 3 ay 6 günlük 6.5 kilo bizimki de bana zayf geliyr ailem de sütümü yetersiz bulunca bı kaç gündr iki öğün de mana veriyorum
Fulihkn Eceerva benim oğlum ameliyat oldu 1 aylıkken canım ondan sonra herşeyden nem kapıyorum endişe ediyorum
Jasminn Eceerva aileniz sutunuzu nerden biliyorda az diyor acaba kusura bakmayin karisiyor gibi oldum ama bebeginiz kilosu gayettt iyi. Persentil tablosuna bakin gayet guzel bir kiloda. Mama karşıtı degilim ihtiyac aninda tabiki verin ama suan hic gerek yok bu sefer biberona alisip memeyi reddebilir
Fulihkn 1mucize ya herşeyin başı sağlık canım. Benim öyle aman kilolu aman zayıf gibi takıntım yok. Benim için sağlığı çok önemli
Eceerva Fulihkn benim kızımda da idrar yolu enfeksiyonu vardı hala geçmedi bir antibiyotik kullandık O yüzden kilo alımı yavaş olabilir diye korkuyorum sağlıklı olsun da