gulyabani Kızım mutfak dolabına tırmanırken kopardı kirada oturuyoruz o yüzden zarar vermek istemem insanların malına. Hırdavatçıda trendyol vs bulamadım bilginiz var mı kızlar nerden bulurum. Ev sahibine sordum yaptırdığı dolapçıda da yok. Resim yükledim
Katip gulyabani daha eski bir model dolap kulbu dolap yapanlara sorabilirsiniz. Nadiren bulursunuz diye düşünüyorum
beyzacmvrc gulyabani olmazsa uygun kulplar oluyor komple değiştirin plastik ama görünümü guzeo duruyor siyah oluyor genelde
hunilimomy gulyabani Google chrome dq arama butonunun yaninda resim işareti var oraya yüklerseniz bulma ihtimaliniz yüksek
gulyabani hunilimomy canım benim çok teşekkür ederim üstte başka bi arkadaş daha dedi denedim orda da yok maalesef bulamıcam herhalde
gulyabani hunilimomy teşekkür ederim canım ev sahibim de çok iyi sağolsun bu devirde böylesini de bulmak zor. Arıtma su kullanır damacanaya para vermeyelim diye doldurup 5 lt liklere getiriyo bende kendi evim gibi temiz kullanıp karşılığını vermeye çalışıyorum ☺️