dilay06 Bebeğim 2 ay 3 günlük sürekli emmek istiyor memede uyuyor ama yatağa yatırınca hemen uyanıyor gece 1 kez mama veriyorum bayağı güzel uyuyor sabahtan akşama kadar emziriyorum uyumuyor en fazla 1 saat ve 1 kez uyuyor.
KKuboss dilay06 siz bensiniz 2 ay 7 günlük gündüz uykumuz yok hep kucağımda yatırınca uyanıyor meme artı mama bizde de ama mamadan sonra biraz oyalanıyor kucağımda ya da ana kucağında sonra memeye devam 😭
Umisko Gazı olabilir tam gaz zamanı ne yazık ki , günde 5 ve üzeri çişli bez ve kilo alımı yeterliyse açlık değildir . Bebeğiniz size ihtiyaç duyuyordur . Benim bebeğim kolikti ,15. Günden 2,5 aya kadar yapışık yaşadık , gazı bitince rahatladı
KKuboss Umisko bizimkinin gazı çok fazla ama kolik diyeceğim kategoride değil inşallah en geç 3. Ayda biz de rahatlarız gündüz uyuyor mu bebeğiniz
Umisko dilay06 kolik bebeklerde gaz olmak zorunda değil , kolikse kendiliğinden geçmesini beklemeniz gerekir
Snmaylz Benim kızımda 2 aylık gündüz uyumuyor . Yatırıyorum 10 dk uyuyup kalkıyor.Bebek arabasında dışarıda uyuyor .🫣🥺 Çok yorucu oluyor ne olacak bende bilmiyorum
Umisko KKuboss o dönem hiç düzeni yoktu ama aralıksız ağladığı 2-3 kere falandır 2,5 ay boyunca . Gündüz uykuya geçişi zor , uykuları huzursuz oluyordu , akşamüstünden sonra çok huysuzlaşıyordu . Durum düzelince çocuğun karakteri değişti sanki , çok şükür artık mutlu bir bebek