Busbus03 Kızlar normalde 10 uyutuyordum 8 en geç 9 da uyandırıyordum 2 uyku yapıyor çünkü ama kaç gündür ağlıyor uyumak için 11 12 de uyanıyor napsam bilemedim ağlasa bile uyandırsam mı uyandırmasam mı
Eailesi4 Busbus03 herkes uyumuyor diyor bende dahil uyusun tek uyku yapar ne güzel kendi uyumaya alışmış darısı başıma 🤲🏻🤲🏻
Anr5155 Busbus03 ben çocuklara müdahale edilmemesi gerektiğini düşünüyorum demek ki onun bünyesi bu uyku düzenini istiyor çok küçük değilse bence müdahale etmeyin gündüz bir uyku yapsın nolacak ki.
Beyza51 Busbus03 Bence bırakın uyusun. Zaten huyları sürekli değişiyor. Kızımda 9 a kadar uyurdu şimdi 6 buçuk ta ayakta. Gündüz de tek uyku yapar.
Busbus03 Anr5155 işte tek uykuyu da eşitleyeyorum eğer 3 saat uyursa oluyor da uyumazsa iki uyku istiyor bu sefer gece uykusu geç saate kalıyor Zlhaanne Beyza51 Anr5155
Eailesi4 Busbus03 benim 14 aylık 11 aydan sonra 12 1 hatta 1 buçuk ta yaptıklarını bilirim ama en geç 7.5 8 de ayaktalar birazcık uyusalar bende uyusam onlarda dinlense keşke uyumayı çok özledim annelik çok güzel ama bence şükür edin kendi düzenini kurmaya başlamış maşAllah nazar olmasın 🧿
Zlhaanne Busbus03 bana inat açılan post galiba gece cinnet geçirdim ya uyumuyor diye daha ne istiyon keşke benimki uyusa
Moms22 Busbus03 Merhaba biz de 15 aylığız bizimde sabahları 10 buçuk 11 e doğru kalkıyor gündüz tek uyku yapıyor bu sefer
Busbus03 Moms22 işte tek uykuyu da eşitleyeyorum eğer 3 saat uyursa oluyor da uyumazsa iki uyku istiyor bu sefer gece uykusu geç saate kalıyor kaçta yatıyor akşam
sadekahve_bitter Busbus03 tek uyku uyusun bnce uykusunu alsın istediği zmn kalkmayınca çok zor oluyor
Busbus03 sadekahve_bitter denicem 1 2 gün eğer 3 saat uyursa her zaman ki gibi olur ama diğer türlü trk uykunu kısa uyursa ikinci uyku istiyor duramıyor gece uykusu geçe kalıyor