Sinemmmonurr Kızlar kızım 14 aylık. Gece 1-2 gibi uykuya yatıyor. Ertesi günü öğlen birden önce kalkmıyor yani 13 saat falan uyuyor. Gün içinde 3 saat yine uyuyor. Ben bu durumu nasıl düzeltebilirim gece 11 gibi 12 gibi uykuya yatmasını nasıl sağlayabilirim
Busbus03 Sinemmmonurr en son uykusunu kaçta uyanıyor kaç saat durabiliyor o önemli mesela bizim son uykusunu 6 da bitiriyorum 10 da uyuyor 5 de uyanırsa 9 da uyur 4 saat durabiliyor yani makimum uyku istiyor sizinki kaç saat sonra uyku istiyor o önemli 1 2 gibi uyuyor diyorsunuz ya kaçta uyanıyor o uykudan önce mesela
Supermomms Sinemmmonurr tahlil baktırın bir sorun yoksa uykuyu seviyordur bence çok güzel darısı bana ama tabi bir hastalığı yoksa
Mervetnl Sinemmmonurr bence biraz daha erkene çekmeye çalışın. Her gün 30 dk 30 dk çekerek 21:30 bandına indirebilirsnix. Sabah muhtemelen 8-8:30 bandında güne başlar 🥰
Busbus03 Sinemmmonurr demek ki 6 7 saat durabiliyor o zaman 4 falan uyanması lazım erken uyanması için
Mervetnl Supermomms ne si güzel yapmayın 14 aylık bir bebeğin en geç 21:00 uyuması lazım hadi en en geç 22 olsun. Sırf ertesi gün geç uyansın diye uykuda alabileceği hormonları alamaz.
Supermomms Mervetnl benim kızım zaten 8 de gece uykusuna yatıyor ama hiç uyku sevmiyor ve saat başı uyanıyor bende kötü niyetle demedim 8 de uyuyup hiç kalkamadan 6 ya kadar uyusa da kabulüm