Emuleys Herkesten önce kendine saygısı olan, kendini seven çocuklar yetiştirmek istiyorum. Ve bunun içinde her konuda onlara saygı duyarak yaklaşıyor, ve onların ne kadar değerli olduğunu devamlı dile getiriyorum. Kendini severken, milleti alçak görmesini istemiyorum. Karakterini egoyla kaplamaktan ziyade milletin onu övecegi bir ahlakı, olsun istiyorum. Bunlar için de insanların, üzmek, vurmak, zarar vermek için olmadığını devamlı anlatıyorum. Ve bu konuda kendimle çelişmiyorum. Anlattigimin arkasında durarak, onlara zarar vermiyor, hatta onların yanında eşime dahi sesimi yükseltmemeye çok dikkat ediyorum. (Ses yükseltme olayı bazen onlara karşı da olabiliyor nadiren, bunu da düzeltmeye çalışıyorum) yanlış bir davranışta bulundukları zaman, ben hiç bu davranışta bulunuyormuyum diye soruyorum. Hayır diye cevap verdiklerinde, doğru olsa bende bunu yaparım, fakat yanlış olduğu için yapmıyorum. Ve sen beni çok seviyorsun demi? Ama o davranışı sergilersem benden uzak durabilirsin ve ben bunu istemediğim için yanlış bir şekilde davranmıyorum. Çünkü bütün insanlar benim için önemli ve değerli. Gibi gibi kısa cümlelerle yaptığı şeyin yanlış olduğunu anlatıyorum. Yani daha çok şey var da buraya sığmaz ki😂