Sevda Bebegimde dil bağı var doğduğunda doktor sorun değil dedi daha sonrasında başka birdoktor dilini kullanabiliyor sorun yok dedi ama geçen gün bebek bakmaya gittiğimde 20 günlük bebegin dilini dışarı çıkardığını gördüm cok tuhaf geldi benim bebeğimin dilini çıkardığını hic görmedim cunku.Belki komik gelicek ama bebekler dilini çıkarıyor dimi normal olan bu. Iki doktorda sorun yok dedi ama normal mi bilemedim
Elifff Sevda benim kızımda dili bağlı şekilde doğdu daha sonra kestirdik sizde yavrunuz çok büyümeden kestirin ilerde konuşma zorluğu çekebilir
Sevda Elifff iki doktorda sorun yok dedi kestirmeden benzetmediler bile. Birde böyle olunca dilini dışarı çıkaramıyor dimi
Elifff Sevda evet çıkaramıyor isterseniz başka doktora da götürün bekli daha küçük olduğu için ilerde ağlarken falan kendi koparabilir diye kesmemişlerdir ben 40ından sonra kestirdim
dugmeninAnnesi Bizde de dil bagı var doktor ileri seviyede degil o yuzden mudahaleye gerek yok demisti ama bi kbb goturup kontrol ettiricem
Susu18 Benim bebeğinde de hafif dil bağı vardı 10 günlükken yinede kestirdik 2 dkkalik bir operasyon çok basit bebek ağlamadı huzursuzluk yapmadı emmeye de devam etti ilerde kestirmek acı ağrı yapabilir bide ilerde peltek olma riski olur dedi bizim cerrahimiz kestirdik şimdi 4 aylik dilini dışarıda çık arıyor şebeklikte yapiyor
Goncaerdem Benim bebeğimde de dil bağı vardı. Emmekte zorlanıyordu. 3 günlük olunca kontrole çağırmıştı doktor. Dil bağı dilin ucuna kadar geliyor kestirin dedi. Kulak burun Boğaz doktoruna yönlendirdi. Anestezisiz hemen kesildi. Ben dayanamam diye dışarı çıktım. Babası kucağında tutmuş. Doktor kesmiş. Çıktuklarında 2 dakka ağladı hemen sakinleşti. Şuanda gayet rahat emiyor. Benim bebeğimde dilini çıkaramıyordu dil bağı varken. Kesildikten sonra çıkarabiliyor.