annemioldumbensimdi_ Yesiliremm 4 ay 13 günlüğüz 2 gün oldu düzeleli ama çok fena 1 ay geçirdik sürekli ağlayarak uyanıyordu gece uykusu hiç yoktu
5559 Yesiliremm 3aylikken bizde öyleydim neredeyse 20/25gun sürdü şimdi şimdi biraz o kadar direnmiyor 4aylik tam
tugbadrgn Yesiliremm biz çok erken başladık galiba 1 ay 21 günlük 2 haftadır hem gece hem gündüz uykusu yok zorla kucağımda sallarsam 1 saat falan uyuyup çığlık atarak kalkiyo lütfen yardım edin nasıl gecicek
Senay- Yesiliremm 3 ay 16 günlüğüz bizde. Şuan pek bir belirti yok eski düzendeyiz. 4. Ay uyku gerilemesi beni geriyor 😌 nasıl atlatırız bilmiyorum
Yesiliremm tugbadrgn sen büyük ihtimalle 2 ay atak dönemindesin ben aşşırı zorlanmıştım onda ama en zoru 4. Ay daki diyorlardı çok uzun sürüyormuş bizimki yeni başladı Allah kerim😏 ama emin ol her atak haftası gectiginde bebeğinde biraz önceki günlere göre harika gelişmeler bırakıyor benim 2 bucuk aylıkken dönmeye başlamıştı ataktan sonra 🥹
Yesiliremm Senay- maşallah maşallah böyle devam etsin dua et benimki gündüzler zarla zorla bi 20 dk 30 dk uyumaya başladı eskiden gündüz uyudu mu bir iki kere uzun uyku uyurdu şimdi hak getiree
5559 Senay- bizim sürdü zaten zor bir bebek ti daha da zor olmuştu uyuttugum zaman aglayarakgeri uyaniyordu normalde ağlayarak uyanan bir bebek degil
YagmurGuness 3bucuk aylıktan beri böyleyiz, haftaya 5 olacağız. Bitmiyor 🥺 meğer ilk 3 ay dünyada cenneti yaşamışım ben diyorum..
Liliales Yesiliremm yarın 4 aylık olacak 1 haftadır var gündüz uykuları 10-15 dk, 2-3 gündür de ağlayarak uyanıyor bu da uyku gerilemesinden mi acaba
ozlemuzun Liliales benim bebeğim de aynı ağlayarak uyanıyor. Takip ettiğim doktor ağrı sebebiyle olur demişti belki diş ağrısı olabilir
ozlemuzun Yesiliremm ahh aynı dertteyim ben de şimdi bu durumu soracaktım. 3 ay 10 günlük. Resmen günümün tamamı uyutmaya çalışmakla geçiyor yatağına yatınca uyanıyor. Gece uykusuna geçmekte zorlanıyor gece sürekli uyanıyor. Ne zaman geçer tahminen bu günler 🥹
ozlemuzun Liliales Liliales rahatlatmak için bişeyler yapmak gerekiyor yoks her uyanmasında eli ağzında
ozah ozlemuzun 3 ay 7 günlük kızım benimde öyle bi çözüm bulabildiniz mi? Ben doğduğundan beri emzirerek uyuttuğum için yine öyle yapıyorum..
ozah Kızım 3 ay 7 günlük gece 4 saat uyuduktan sonra sabaha kadar saat başı uyanıyor 2 dk emip tekrar dalıyor bu böyle ne zamana kadar sürecek..? Gündüz 30 dk sonra uyanıyor ayağımda sallarsam tekrar dalıyor.. Uyku eğitimi satın almalı mıyım ya da ne yapmalıyım.. Gündüz bi şekilde idare ediyorum ama gece uykusuzluk insanı çok yoruyor..
MomOfEgemen ozah Ayni benim durum ya gece saat basi uyanmasi cok yorucu gercekten,memeye geliyor 2dk icinde uyuyor yerine koyuyorum,olan benim uykuya oluyor🙄Nerdeyse 2 haftadir böyleyiz 4ay 1 gunluk.Insallah gecicidir😭
ozlemuzun ozah ben her uykusunu emzirerek yaptırmıyorum. Yani biraz zor oluyor ama sallıyorum kucağımda. Diş kaşıntısı için de damak kaşıyıcı ve soğuk parmakla kaşıyoruz