Aleyunll Merhaba kızlar doktorum çoğu şey için gaz yapar yeme diyor bende birşey yemeye korkar oldum ıslak kek yapmak istiyorum ama gaz yapar diye de korkuyorum sizce kakaolu kek gaz yapar mı?
Kepekekmegi Aleyunll ben şahsen sadece fasulye Nohut gibi şeylere dikkat ettim geri kalan her şeyden yedim bir sıkıntı olmadı
tugbadrgn Aleyunll ay banada nohut fasulye kola çay herşey yasakladılar ona rağmen kolik oldu aşırı gazlı varmış her türlü yine gazı oluyor
beyzacmvrc Kepekekmegi merhaba bende böyle düşünüyordum ama bı emzirme danışmanından dinledim Nohut fasulye gibi bakliyatlar çok faydalıyms bebek için ve süt yapiyormus Suya islarkwn içine bir yemek kaşığı sirke dökün diyordu İçine fermente bişey koyulması sartmis. Bende bi denicem. Geçen mercimek çorbası denedim bişey olmadı [
Aleyunll Kepekekmegi 6.ayına kadar devam edebiliyormuş gaz olayı tabi her bebekte aynı olmayabiliyormuş
Kepekekmegi Aleyunll çok gazlı bir bebeğim yok zaten şükür doğduğundan beri toplasan 10 gün ancak çekmişizdir gaz sıkıntısı