AlyaUrasmoms Merhaba anneler 🌸 Oğlumun popo deliği pişik oldu. Bol bol krem sürerek önüne geçmeye çalıştım fakat pişik daha çok yayıldı ve artık kanamaya başladı 🥹 Acil olarak bana önerebileceğiniz, tecrübe ettiğiniz etkili bir pişik kremi var mı?
beyzacmvrc AlyaUrasmoms Sebamed kullanıyorum ben ondan önce baby me organik kullandım ikisi de iyiydi. Yalnız geçenlerde annemin ayağına caydanliktan su döküldü aklıma Sebamed geldi sürdük kutuyu orda bıraktım çok iyi geldi dedi yanığa bile Su toplayan yerler patlams haberim bile olmadı falan dedi
AlyaUrasmoms balliikedii Bu pişik kremini ilk defa duyuyorum. Dokusu nasıl acaba? Yoğun mu yoksa yağlı bir krem mi?
balliikedii AlyaUrasmoms papatyalı bir pişik kremi çok yoğun değil yapısı da güzel ben beğeniyorum kızarıklık gördüğüm an sürüyorum sonraki bez değişimine kadar geçmiş oluyo anında şimdiye kadar pişik olmadık hiç kokusunda çok güzel ben çok beğendim şimdi vücut ürünlerini de alıcam indirime girerse
AlyaUrasmoms balliikedii Öneri için çok teşekkür ederim 🙏🏻 Deneyeceğim, inşallah bizde de faydası olur 🙏🏻💐