EsmaAsaf123 Kızlar bebeğim 5 buçuk aylık geceleri emmek için her saat başı uyanıyor bazen emincede ayakta sallanıp öyle uyumak istiyor ayağımda sallamayınca şiddetli bir şekilde ağlıyor bu gece ayakta sallamadım beşikte sallayıp öyle uyusun dedım nasıl ağlıyor bütün apartmanı ayağa kaldırdı resmen kızlar çok tükendim bu durumdan napıcağımı bilmiyorum eşimde gecelerı yardım etmiyor uykusuzluk canıma tak etti artık, kızlar bu durumu nasıl düzeltebilirim bana yardımcı olun🙏
Canankcbs EsmaAsaf123 çok zor durum gerçekten bizde 6 buçuk aylıgiz ve her saat başı kalkıyor bizim sebebimiz diş çıkarması ama ondan dolayı çok huzursuz sizin de öyle olabilir mi acaba gündüzleri nasıl
msacarr EsmaAsaf123 beş aylığız durum aynı son bir haftadir diş sancıları yüzünden uyaniyorlar yazık, memede bir parça huzur güven bulup rahatlıyor uyuyorlar inşallah kısa sürede çıkar dişler rahatlariz , foruma arama kısmına yazayım başka varmı böyle dedim bugünde herkes böyle post açmış 🐣
Melek3452 EsmaAsaf123 1 yasa kadar devam ediyo, bnde cok cektim o uykusuzlugu, saat basi, yarim saatte bir Ama gecti cok sukur, suan 15 aylik olmak uzere, deliksiz uyur, yada bi sefer kalkar emmek icin. MasAllah iyiyiz
Yuse Ah buna bir care olsa keske ne kadar da ayni seyi yasiyoruz, cok degil 2 saat deliksiz uyumayi oyle ozledim ki… memede uyumak istiyor saat basi kalkiyor ac olmasi da imkansiz, hatta ac mi acaba diye mama da sunuyorum yine bir saat sonra uyaniyor ve gercekten lafin gelisi degil tam bir saat dolunca uyaniyor😞😞😞
glsh25 5 ay 22 günden bildiriyorum bizde aynıyız geceleri yatağa koyuyorum uyanıyo yanıma alıyorum memeyi bırakmıyo gece 12 1 gibi tam uyanma yapıyo bu ara kaçta yatıracağımı şaşırdım 7 de odaya gidiyoruz acaba erkenmi uyutuyorum erken uyanmaya başladı bir ara ne güzel 7 de kalkıyordu siz kaçta yatırıyprsunuz ve gün içinde kaç saat uyuyor?
Nurumayy Aydan bildiriyorum hala saat başı kalkıyoruz. Artık zırt pırt kalkmayayım diye yanımda yatırmağa başladım memem açık uyuyorum işe de başladım geberiyorum uykusuzluktan 😞