elf1 minigiim deri altı implantı nasıl birşey yaa can falan yakmıyormu aceba benim de bebegim küçük spiral istemiyorum bana onu dediler ama videoları izledikçe nasıl korur diye şüphede kalıyorum
minigiim elf1 can yanmasından ziyade sinirlilik vs yapıyormuş çekinme sebebim bunlar oluyor hormonlu olduğu için yan etkileri var tabiki dedi doktorum da 🤦🏻♀️ ama spiral kayma ihtinalleri var 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
yusyuvarlak Bana doktorum deri altı implanti önerdi bende kansızlık olduğu için spiral önermiyorum dedi biraz zaman geçsin deri altı implanti taktircam ama korkuyorum
Ebruue Bende deri altı implantı taktıracağım. Spiralden çok daha güvenli bence çünkü onun kayma riski var. Benim doktorumun sürekli uyguladığı bir uygulama asla acıma olmuyor uygulama esnasında gösterdiği videolara göre
minigiim Ebruue peki hormonları etkilediği için tüylenme öfke vs bahsetti mi oluyor muymus bir kaç taktırandab öyle duydum 🤦🏻♀️
Ebruue minigiim yok onlardan bahsetmedi tüylenme artsa zaten lazere giderim öfkede kontrol edilebilir bence. Yan etkisi olsa da geçicidir